Nagy Téli Olvasmánylista 2018/19 kihívás évszakos listaleadós olvasós

!

Niitaa P

Elolvasandó könyvek száma10
Elkezdődött2018. november 14., 12:55
Jelentkezés vége2018. december 10., 23:59
Véget ér2019. február 28., 23:59

Kedves Molyok!

Ezennel meghirdetem a téli kihívást is! :)

A feladat a szokásos: 10 könyvet kell elolvasni 2018. december 1. és 2019 február 28. között. Minimum 5 olvasásáról kérnék szöveges értékelést is. Csillagozás mind a tíz könyvről kötelező.
A 10, tervbe vett könyvről kérnék előzetesen, december 10-ig listát vagy polcot vagy sima felsorolást új szöveg formában úgy, hogy készítetek egy 10 elemes alaplistát és igény szerint egy max 10 elemes cserelistát. Az alaplistáról minimum 8, a cserelistáról max. 2 olvasást hozhattok. Aki nem hoz cserelistát, annak kötelező az alaplistáról olvasni.
!!!A polcon/listán egyértelműen jelöljétek a csere könyveket! Ezentúl nem fogadom el, ha csak a polc/lista tetején oda van bökve egy „utolsó 10 csere” felirat. Tessék normálisan jelölni!

FIGYELEM! Csak olyan könyvekkel jelentkezhettek, amiket a lista leadása után kezdtek el olvasni. Tehát előbb a lista, aztán az olvasás! A listátok leadására december 10-ig van időtök, eddig tudtok a listátokon módosítani, viszont a módosított könyveid is csak olyanok lehetnek, amiket a módosítás után kezdtek el olvasni. Az olvasások december 1-jétől érnek.
Kérnék mindenkit, hogy amikor hozza az olvasásokat, jelölje hogy melyik milyen listás!

Kérlek, hogy adjátok hozzá a listát/polcot a kihívás polcához – kattintsatok a fogaskerékre –> új szöveg –> kukacoljátok be a neveteket és linkeljétek/másoljátok be a polcotokat/listátokat. (Az átláthatóság kedvéért kérlek, hogy NE hozzászólásba írjátok meg a polcra! Úgy nem is fogom elfogadni.)

Amíg a kihívás tart, kérlek ne töröljétek a polcotokat/listátokat, hiába van már teljesítve a kihívás. Szeretném, hogy a legvégéig visszaellenőrizhető legyen! Erre kérlek nagyon figyeljetek!

Újraolvasások is érnek.
Minimum oldalszám nincs, mindenki a maga örömére olvasson, műfaji megkötés szintén nincs, de azért ha lehet, ne csak manga, mesekönyv vagy képregény legyen. :)
ELFOGADOM, ha egy könyvet más nyelven olvasol el, mint ahogy a polcodon szerepel. Csak ugyanaz a könyv legyen és a megszabott határidőn belül.

Tehát akkor a lépések röviden, hogy mindenkinek világos legyen:
– Jelentkezz a kihívásra! Utólagos jelentkezésre nincs lehetőség!
– egy polc/lista elkészítése az olvasandó könyvekről. legalább 10, max 20 elemes; 10+nál a cseréket jelölni.
– a saját polcot a KIHÍVÁS polcára felrakni ! (enélkül hiába olvasod el a könyveket, nem kapsz zöldet!)
– UTÁNA a megadott határidőn belül (december 1. – február 28.) elolvasni a hozott listáról 10/ 9+1/8+2 könyvet.
– Az én és a könyv linkeket a polcra/listára másoljátok. Akik külön kezelik az alternatív és a cserepolcot/listát: Kérlek, NE cserélgessétek az elemeket! (Értsd úgy: amikor hozod a teljesítést, s olvastál csere könyvet is, akkor a csere polcra rakd az olvasását igazoló linket, ne az alaplistára tedd fel utólag a cserekönyvet. )
– Mindegyik olvasmányt csillagosan értékeljétek + 5 szövegest is kérek!

HA jelentkeztél, DE polcot NEM hoztál december 10-ig, ugyanakkor szeretnél részt venni a kihíváson, akkor is van lehetőség még a polcod hozzáadására, ÁM ebben az esetben CSAK ALAPLISTÁD LEHET, csere nincs.

Íme a kihívás polca: https://moly.hu/polcok/nagy-teli-olvasmanylista-2018-19-kihivas-polca

Nem szükséges kommentben is jelezni, hogy felraktad a polcra! Ez maximum magadnak egy visszajelzés. :)

Jó olvasást mindenkinek!

Képek forrása: https://favim.com/image/1498808/
https://mobimg.b-cdn.net/pic/v2/gallery/preview/igrushk…