Nagy Tavaszi Olvasmánylista 2021 kihívás listaleadós olvasós

!

pikkupilvi P

Elolvasandó könyvek száma10
Elkezdődött2021. február 15., 11:59
Jelentkezés vége2021. február 28., 23:59
Véget ér2021. május 31., 23:59

Kedves Molyok!

A stafétabotot átveszem @Niitaa-tól abban a reményben, hogy sikerül olyan jól vezetnem a kihívást, mint neki. Köszönöm meg egyszer a lehetőséget!

Ezennel pedig meghirdetem a tavaszi kihívást!

A feladat a szokásos: egy előre leadott polcról/listáról kell 10 könyvet elolvasni 2021. március 1. és 2021. május 31. között.

LEADOTT LISTÁRA/POLCRA VONATKOZÓ SZABÁLYOK:
– A polc/lista leadására FEBRUÁR 28-ig van lehetőség, nem tovább. A polcot zárolni fogom és nem fogadom el utána.
– A polcotokon/listátokon minimum 10, maximum 20 könyv lehet: 10 elemes alaplista + választhatóan maximum 10 elemes cserelista
– a cserekönyveket egyértelműen jelöljétek: mindegyiknél legyen ott megjegyzésben a csere/alternatív/egyéb megkülönböztető felirat VAGY új szöveg/új szöveg címmel mező beszúrásával válasszátok el VAGY 2 külön polcon/listán hozzátok meg a tervezett olvasmányokat.
– manga/képregény maximálisan 3 lehet a polcon
– leporellók és legkisebbeknek szánt köteteket (értsd: számolóskönyvek, fürdőskönyvek, valamint azok, ahol oldalanként 1-3 mondat van) nem fogadok el. (Pl: Bogyó és Babóca, KippKopp nem jó)
– elfogadom, ha egy könyvet más nyelven olvasol el, mint ahogy a polcodon szerepel. Csak ugyanaz a könyv legyen és a megszabott határidőn belül.
– február 28 éjfél után a polcokon tilos módosítani! Tilos könyvet hozzáadni vagy törölni!
– A polcodat KÖTELEZŐ felraknod a kihívás polcára február 28 éjfélig a neveddel együtt. (nem kommentben). Ha nincs rajta, hiába hozod az olvasásokat, nem tudod teljesíteni a kihívást.*

TELJESÍTÉSRE VONATKOZÓ SZABÁLYOK:
– Az olvasások MÁRCIUS 1-től érnek.
– Az alaplistáról minimum 8, a cserelistáról max. 2 olvasást hozhattok. Aki nem hoz cserelistát, annak kötelező az alaplistáról olvasni.
– Minden olvasást csillagosan kötelező értékelni
– Minimum 5 olvasást szövegesen is kötelező értékelni (legalább 5 mondat!)
– Újraolvasás csak abban az esetben ér, ha a két olvasás között legalább hat hónap eltelt
– Amikor hozod a teljesítést csak 10 én és a könyv link legyen a polcon. Se kevesebb, se több. (Ez nem azt jelenti, hogy amit nem olvastál el, azt töröld le! Könyvet a polcról nem törlünk!)

EGYÉB SZABÁLYOK:
– Amíg a kihívás tart plusz egy hónapig, kérlek ne töröljétek a polcotokat/listátokat, hiába van már teljesítve a kihívás. Szeretném, hogy a legvégéig visszaellenőrizhető legyen! Erre kérlek nagyon figyeljetek!
– A polcok nevét ne változtassátok meg a létrehozás után, mert így megváltozik a hozzá tartozó link és ez félreértésekhez vezethet!

*Segítség a polcra rakáshoz: kattintsatok a fogaskerékre –> új szöveg –> kukacoljátok be a neveteket és linkeljétek/másoljátok be a polcotokat/listátokat. (Az átláthatóság kedvéért kérlek, hogy NE hozzászólásba írjátok meg a polcra! Úgy nem is fogom elfogadni. A felrakás dátuma sem a komment megszületésétől él, hanem a polcra helyezéstől!)

Íme a kihívás polca: https://moly.hu/polcok/nagy-tavaszi-olvasmanylista-2021-kihivas-polca

Nem szükséges kommentben is jelezni, hogy felraktad a polcra! Ez maximum magadnak egy visszajelzés. :)

A polcok ellenőrzése: minden esetben megnézem, megfelel-e a mennyiségi résznek az általatok készített polc, tehát csak azt vizsgálom, hogy minimum 10, maximum 20 elem legyen fent. A további szabályokra (Manga, mesék) nektek kell odafigyelni. Azt csak a teljesítéskor nézem. Szóval okosan válogassatok!

A LÉPÉSEK RÖVIDEN:
– Jelentkezz a kihívásra! Utólagos jelentkezésre nincs lehetőség!
– egy polc/lista elkészítése az olvasandó könyvekről. legalább 10, max 20 elemes; 10+nál a cseréket jelölni.
– a saját polcot a KIHÍVÁS polcára felrakni ! (enélkül hiába olvasod el a könyveket, nem kapsz zöldet!)
– UTÁNA a megadott határidőn belül (március 1. – május 31.) elolvasni a hozott listáról 10/ 9+1/8+2 könyvet.
– Az én és a könyv linkeket a polcra/listára másoljátok. Akik külön kezelik az alternatív és a cserepolcot/listát: Kérlek, NE cserélgessétek az elemeket! (Értsd úgy: amikor hozod a teljesítést, s olvastál csere könyvet is, akkor a csere polcra rakd az olvasását igazoló linket, ne az alaplistára tedd fel utólag a cserekönyvet. )
– Mindegyik olvasmányt csillagosan értékeljétek + 5 szövegest is kérek!
– Csak 10 db linket hagyjatok a polcon. Nem fogom vadászgatni, melyik cserével van meg. FIFO elven alapulva nézem.

Jó olvasást mindenkinek!

Kép forrása:
https://www.augustwren.com/shop/hollyhocks-original-gou…