Nagy Tavaszi Olvasmánylista 2019 kihívás évszakos listaleadós olvasós

!

Niitaa P

Elolvasandó könyvek száma10
Elkezdődött2019. február 10., 19:00
Jelentkezés vége2019. március 10., 23:59
Véget ér2019. május 31., 23:59

Kedves Molyok!

Ezennel meghirdetem a tavaszi kihívást is! :)

A feladat a szokásos: 10 könyvet kell elolvasni 2019. március 1. és 2019 május 31. között. Minimum 5 olvasásáról kérnék szöveges értékelést is. (legalább 5 mondat!) Csillagozás mind a tíz könyvről kötelező.
A 10, tervbe vett könyvről kérnék előzetesen, március 10-ig listát vagy polcot úgy, hogy készítetek egy 10 elemes alaplistát és igény szerint egy max 10 elemes cserelistát. (Lehetőleg legyen hozzá polc vagy lista, mert a sima hozzászólásokkal elég sok gond szokott fellépni.) Az alaplistáról minimum 8, a cserelistáról max. 2 olvasást hozhattok. Aki nem hoz cserelistát, annak kötelező az alaplistáról olvasni.
!!!A polcon/listán egyértelműen jelöljétek a csere könyveket! Ezentúl nem fogadom el, ha csak a polc/lista tetején oda van bökve egy „utolsó 10 csere” felirat. Tessék normálisan jelölni! Tehát a csere könyvek MINDEGYIKÉNÉL legyen megjegyzésben ott, hogy csere/alternatív!!! + elfogadom, ha egy beillesztett szöveggel van a két lista elválasztva. Ez esetben nem kell, mindegyik cserénél jelezni az állapotát.

FIGYELEM! Csak olyan könyvekkel jelentkezhettek, amiket a lista leadása után kezdtek el olvasni. Tehát előbb a lista, aztán az olvasás! A listátok leadására március 10-ig van időtök, eddig tudtok a listátokon módosítani, viszont a módosított könyveid is csak olyanok lehetnek, amiket a módosítás után kezdtek el olvasni. Az olvasások március 1-jétől érnek.
Kérnék mindenkit, hogy amikor hozza az olvasásokat, jelölje hogy melyik milyen listás!

Kérlek, hogy adjátok hozzá a listát/polcot a kihívás polcához – kattintsatok a fogaskerékre –> új szöveg –> kukacoljátok be a neveteket és linkeljétek/másoljátok be a polcotokat/listátokat. (Az átláthatóság kedvéért kérlek, hogy NE hozzászólásba írjátok meg a polcra! Úgy nem is fogom elfogadni.)

Amíg a kihívás tart, kérlek ne töröljétek a polcotokat/listátokat, hiába van már teljesítve a kihívás. Szeretném, hogy a legvégéig visszaellenőrizhető legyen! Erre kérlek nagyon figyeljetek!

Újraolvasások is érnek.
Minimum oldalszám nincs, mindenki a maga örömére olvasson, műfaji megkötés szintén nincs. !!!Manga/Képregény maximálisan három lehet! Leporellókat, apróságoknak szánt köteteket nem fogadok el. (Pl.: fürdőskönyv, Bogyó és Babóca, Kippkopp nem lehet a polcon, de egy Süsü a sárkány vagy Benedek Elek mesekönyv már igen. A lényeg, hogy ne oldalanként egy mondat legyen!)!!!
ELFOGADOM, ha egy könyvet más nyelven olvasol el, mint ahogy a polcodon szerepel. Csak ugyanaz a könyv legyen és a megszabott határidőn belül.

Tehát akkor a lépések röviden, hogy mindenkinek világos legyen:
– Jelentkezz a kihívásra! Utólagos jelentkezésre nincs lehetőség!
– egy polc/lista elkészítése az olvasandó könyvekről. legalább 10, max 20 elemes; 10+nál a cseréket jelölni egyesével.
– a saját polcot a KIHÍVÁS polcára felrakni ! (enélkül hiába olvasod el a könyveket, nem kapsz zöldet!)
– UTÁNA a megadott határidőn belül (március 1. – május 31.) elolvasni a hozott listáról 10/ 9+1/8+2 könyvet.
– Az én és a könyv linkeket a polcra/listára másoljátok. Akik külön kezelik az alternatív és a cserepolcot/listát: Kérlek, NE cserélgessétek az elemeket! (Értsd úgy: amikor hozod a teljesítést, s olvastál csere könyvet is, akkor a csere polcra rakd az olvasását igazoló linket, ne az alaplistára tedd fel utólag a cserekönyvet. )
– Mindegyik olvasmányt csillagosan értékeljétek + 5 szövegest is kérek!

A polcok nevét ne változtassátok meg a létrehozás után, mert így megváltozik a hozzá tartozó link és ez félreértésekhez vezethet!

HA jelentkeztél, DE polcot NEM hoztál március 10-ig, ugyanakkor szeretnél részt venni a kihíváson, akkor is van lehetőség még a polcod hozzáadására, ÁM ebben az esetben CSAK ALAPLISTÁD LEHET, csere nincs.

Íme a kihívás polca: https://moly.hu/polcok/nagy-tavaszi-olvasmanylista-2019-kihivas-polca

Nem szükséges kommentben is jelezni, hogy felraktad a polcra! Ez maximum magadnak egy visszajelzés. :)

Jó olvasást mindenkinek!

Képek forrása: https://cache.desktopnexus.com/thumbseg/1680/1680031-bi…
https://img5.goodfon.com/wallpaper/nbig/3/ea/sobaka-kor…

526 hozzászólás