Nagy Őszi Olvasmánylista 2017. kihívás olvasós

!

Niitaa P

Elkezdődött2017. augusztus 15., 07:42
Jelentkezés vége2017. szeptember 10., 00:00
Véget ér2017. november 30., 23:59

Kedves Molyok!

Ezennel meghirdetem az őszi kihívást is! :)

A feladat a szokásos: 10 könyvet kell elolvasni 2017. szeptember 1. és november 30. között. Minimum 5 olvasásáról kérnék szöveges értékelést is. Csillagozás kötelező.
A 10, tervbe vett könyvről kérnék előzetesen, szeptember 10-ig listát vagy polcot vagy sima felsorolást hozzászólásban úgy, hogy készítetek egy 10 elemes alaplistát és igény szerint egy max 10 elemes cserelistát. Az alaplistáról minimum 8, a cserelistáról max. 2 olvasást hozhattok. Aki nem hoz cserelistát, annak kötelező az alaplistáról olvasni. A lista leadásánál kedvenceléssel jelzem, hogy láttam, mert elég sokan szoktatok írni.

FIGYELEM! Csak olyan könyvekkel jelentkezhettek, amiket a lista leadása után kezdtek el olvasni. Tehát előbb a lista, aztán az olvasás! A listátok leadására szeptember 10-ig van időtök, eddig tudtok a listátokon módosítani, viszont a módosított könyveid is csak olyanok lehetnek, amiket a módosítás után kezdtek el olvasni. Az olvasások szeptember 1-jétől érnek.
Kérnék mindenkit, hogy amikor hozza az olvasásokat, jelölje hogy melyik milyen listás!

Jó tanács a lista összeállításához: Lehetőleg könnyen beszerezhető, biztos könyveket válasszatok! Tehát, például a könyvtári könyvek nem olyan jók, mert nem biztos, hogy bent vannak. :)
(Félreértés ne essék, attól még lehet könyvtári könyv a listádon, akár az összes is. Ez csak egy tanács, hogy könnyebben menjen! :) )

Kérlek, hogy adjátok hozzá a listát/polcot a kihívás polcához – kattintsatok a fogaskerékre –> új szöveg –> kukacoljátok be a neveteket és linkeljétek/másoljátok be a polcotokat/listátokat. (Az átláthatóság kedvéért kérlek, hogy NE hozzászólásba írjátok meg a polcra!)

Amíg a kihívás tart, kérlek ne töröljétek a polcotokat/listátokat, hiába van már teljesítve a kihívás. Szeretném, hogy a legvégéig visszaellenőrizhető legyen! Erre kérlek nagyon figyeljetek!

Újraolvasások is érnek.
Minimum oldalszám nincs, mindenki a maga örömére olvasson, műfaji megkötés szintén nincs, de azért ha lehet, ne csak manga, mesekönyv vagy képregény legyen. :)
ELFOGADOM, ha egy könyvet más nyelven olvasol el, mint ahogy a polcodon szerepel. Csak ugyanaz a könyv legyen és a megszabott határidőn belül.

Íme a kihívás polca: https://moly.hu/polcok/nagy-oszi-olvasmanylista-2017-2

A kérdésekre igyekszem pár napon belül válaszolni, könyvjelzőzök magamnak + a teljesítéseket gépről szoktam nézni és előfordul, hogy pár napig nem jutok hozzá, de ha véletlenül valaki mégis kimarad, szóljon!

Jó olvasást mindenkinek!

Képek forrása: http://hdwallpapersite.net/wp-content/uploads/2017/04/H…
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/5f/7a/db/5f7a…

860 hozzászólás