Misztika a borítókon 2018 kihívás borító szerint fantasy olvasós

!

Alessana

Elolvasandó könyvek száma3
Elkezdődött2018. augusztus 28., 14:08
Jelentkezés vége2018. december 28., 23:59
Véget ér2018. december 31., 23:59

Sziasztok!

Aki ’16-ban is velem tartott azoknak nem újdonság a következő kihívás, aminek során olyan fantasztikus, misztikus borítókat gyűjtünk össze, amik számotokra (így nyilván ennek nem tudok utánajárni :)) tökéletesen összefoglalják a misztika/fantasztika fogalmát.
Tekintve a rövid olvasási időtartamra, az idei év végéig 3 olvasást szeretnék kérni.
u.i.: Ha igény lesz rá, ezt majd úgy is látom a teljesítések számából, akkor a 2019-es évet is egy ilyen hasonló kihívással folytatjuk :) nyilván, ott úgy, mint a kihívás elődjében, 5 könyvet fogok kérni a plecsniért, de egy év alatt ez nem hinném, hogy olyan nagy feladat lenne

Dehogy, mik is ezek a jegyek amiket keresünk? Minden, ami különleges vagy érdekes. Ilyen lehet például egy lakat, egy ajtó, egy tollpihe, egy levél vagy bármilyen borító, amin megtalálható egy – vagy akár több – misztikus jel.

A teljesítéshez vonatkozó kikötéseim nem változtak meg a két év alatt:
♪ Jelentkezz a kihívásra!
♪ Linkelj 3(!) db, a jelentkezés után olvasott könyvet! Fontos, mivel a jelentkezés utáni olvasásokat fogom csak elfogadni!
FIGYELEM! Mindegyik könyvön legyen időpontos olvasás, és a csillagozás mellett egy-két mondatos értékelés természetesen a tetszett-nem-tetszett értékelésen kívül :)
♪ Mindegyik én-és-a-köny link mellé írd oda, hogy mi is fogott meg Téged abban a borítóban :)
♪ Végezetül pedig, készítettem a kihívásnak egy polcot, amire szeretném gyűjteni ezeket a csodaszép borítókat. És kérem hozza a Ti segítségeteket is :) Természetesen, ez nem kötelező a teljesítéshez, csak jó lenne esetleg ötletelős polcnak akár mások számára, vagy egyszerűen csak nézegetni a csodaszép borítókat :D

A polc: https://moly.hu/polcok/misztika-a-boritokon-2018-kihivas

A kihívás és a plecsni képe: https://pre00.deviantart.net/1c4d/th/pre/f/2015/222/2/2…
u.i.2.: A legújabb frissítés szerint, a kihívás keretét szürkére váltottam át, de ha közösségileg megszavazunk másik keretszínt, hát legyen.

Olvasásra fel! @Alessana