Légy Te is Sherlock Holmes VOL. 10! kihívás híres emberes játék nem olvasós tárgyjutalom

!

Marcsi P

Elkezdődött2019. október 8., 15:42
Jelentkezés vége2019. december 8., 23:59
Véget ér2019. december 8., 23:59

Kedves Molyok!

Eljött az idő az újabb játékra, immáron 10. JUBILEUMI alkalommal! :) Ha szerettek olvasni, nyomozni, és megküzdeni egy könyvnyereményért, akkor itt a helyetek! :)

Jelentkezni a játék vége (november 10. éjfél) után is még egy hétig tudtok, de természetesen a plecsni csak akkor jár, ha elküldtétek a játék 3 hete alatt a 12 helyes választ.

Az előző játékokhoz hasonlóan most is 3 forduló lesz, fordulónként 1-1 hét áll majd rendelkezésetekre ahhoz, hogy 5-5 dolgot kitaláljatok, kinyomozzatok, megfejtsetek! :)
► Az első forduló 2019. november 4-én, hétfőn indul. Egy különálló karcban fogjátok megtalálni a kérdéseket, ami természeten ide is linkelve lesz. Kukacolni fogjuk az itt részt vevőket, illetve mindenkit, aki tavaly jelentkezett. Ha letelik az 1. hét, az adott fordulóra már nem fogadunk el több választ, hiszen minden kör után megadjuk a helyes megfejtéseket.
► Kérünk Benneteket, figyeljetek oda arra, hogy NE IDE vagy a karchoz írjátok kommentben a megoldásokat, hiszen a feladványokkal Mindenkinek meg kell küzdenie, nem elég puskázni a másikról! ;) Aki mégis ide kommentel, AZONNAL ki lesz zárva! Kerüljük el idén is a pont most olvasom, tegnap fejeztem be, a kedvenceim között van stb. megjegyzéseket, hisz ezzel az erővel a megfejtést is kiírhatnátok.
► Megfejtésre 1 hetetek lesz, online kérdőíveket kell majd kitöltenetek.
► A három forduló alatt összesen 15 kérdést fogtok kapni. Ahhoz, hogy bekerüljetek a sorsolásba, minimum 12 helyes választ kell küldenetek. Aki mind a 15 kérdésre jó választ ad, KÉTSZER kerül bele virtuális kalapunkba! :)
► Leírásokat kaptok majd könyvekről, írókról, karakterekről, és e rövid segítségek által kell megfejtenetek, vajon kiről, illetve melyik könyvről van szó. A feladványokat igyekszünk ismert, itt a molyon népszerű könyvekből összeállítani, de mi sem ismerhetünk minden könyvet/történetet, így előfordulhat, hogy nem lesz Mindenki számára könnyű, egyértelmű a megoldás. Ez egy játék, ne vegyétek véresen komolyan, játsszatok velünk, próbáljátok meg, higgyétek el, nem lesz olyan nehéz, még akkor sem, ha nem olvastátok az adott könyve(ke)t. Nem szabad feladni, 12 helyes válasz nagyon könnyen összejöhet. ;)
► A nyeremény pedig mi más lehetne, mint egy könyv a kívánságlistáról két szerencsés molynak, akiket a harmadik forduló után sorsolunk ki :)

Harmadik kör: https://moly.hu/karcok/1358648

Jó játékot kívánunk Mindenkinek, és persze sok sikert! :))
@Lanore és @Marcsi

Jegyzetek