Kezdőbetű: E kihívás kezdőbetűs olvasós

!

Rooxy

Elolvasandó könyvek száma3
Elkezdődött2020. december 31., 23:21
Jelentkezés vége2021. június 13., 00:00
Véget ér2021. június 13., 00:00

Sziasztok!

Folytatom még a betűs kihívásaimat, mert úgy látom, hogy sokan szeretitek. Ezúttal az E betűé lesz a főszerep. A feladat nem változik: három könyvet kell hozni, amelyek írójának kereszt -vagy vezetékneve E-betűvel kezdődik. (Az É-betűs írók most nem játszanak).
Fontos, hogy három különböző írótól kell hozni a könyveket.
A teljesítések a kihívás kezdetétől érvényesek. Műfaji és nyelvi megkötés nincs, viszont a könyvek legyenek legalább 100 oldalasak. Rövidítéseket is elfogadok (például: E. Lockhart), illetve több író esetén elég ha az egyik neve E-vel kezdődik. Azt viszont most sem fogadom el, ha valaki csak a szerkesztője a könyvnek. Illetve az előző kihívásoknál párszor felmerült, ezért itt most már belefoglalom a szabályzatba: novelláskötet vagy más történetgyűjtemény esetében hiába van a leírásban/tartalomjegyzékben az írók között felsorolva E-betűs szerző, azt sem tudom elfogadni.
A teljesítéshez csupán én és a könyv linkekre lesz szükség, illetve az új funkcióval is csatolhatóak a könyvek. Szöveges értékelés nem kötelező, de legalább csillagozás igen.

Jó olvasást mindenkinek! :)

Kép
link
link