Fuss Moly, Fuss! – 2019-ben is sportosan kihívás cím szerint címke szerint nem olvasós olvasós téma szerint

!

Junes P

Elolvasandó könyvek száma1
Elkezdődött2019. február 5., 13:33
Jelentkezés vége2019. december 26., 23:59
Véget ér2019. december 31., 23:59

Ez a kihívás @vicomte 2013-as kihívása alapján jött létre. Kerestem egy futással kapcsolatos kihívást, ami nem kimondottan csak olvasós, hanem mozgós is. Lássuk be őszintén: a legtöbben saját magunk számára hozunk létre kihívást, hogy azzal motiváljuk magunkat az adott könyv, téma felfedezésére, cél elérésére. Ilyen lenne ez a kihívás is: önmotiváció, melyhez szívesen fogadom a csatlakozókat.

– Mikor boldog egy Moly?
– Ha kényelmes fotelben (ágyon), egy bögre forró kávéval (teával, kakaóval, nyáron hideg limonádéval) kézközelben, naphosszat olvashat.
– És mi lesz a Molyból, ha csak heverészik?
– Fogoly, a saját zsírjában.

Igen, a langy tavaszi napfény még messze, az infulenza szezon a nyakunkban, a fűtött szoba és a könyvektől roskadó polcok hívogatnak. Ám hamarabb itt lesz a nyár, mint gondolnánk, szóval cipőbe be, futásra fel!

A teljesítés feltételei:

1.) 2019-ben bárhol és bármikor vegyél részt futóként egy olyan versenyen, ahol egyénileg legalább 10 km-es távot kell teljesíteni és erről az élményről karcban, vagy blogposztban számolj be (és azt hozzászólásban csatold ide a kihívás alá, amennyiben lehetséges, csatolj képet az éremről, amit nyertél).
VAGY
2.) 2019-ben bárhol és bármikor vegyél részt futóként két olyan versenyen, ahol egyénileg legalább 5 km-es távot kell teljesíteni és erről az élményről karcban, vagy blogposztban számolj be (A beszámolókat kommentben csatold ide a kihívás alá, amennyiben lehetséges, képpel az éremről).
VAGY
3.) 2019-ben bárhol és bármikor vegyél részt futóként egy olyan versenyen, ahol egyénileg legalább 5 km-es távot kell teljesíteni és erről az élményről karcban, vagy blogposztban számolj be + olvass el egy minimum 150 oldalas, futásról szóló könyvet. A könyvről én és a könyv linket és minimum csillagos értékelést kérek hozzászólásban. (A futásról a beszámolót hozzászólásban csatold ide a kihívás alá, amennyiben lehetséges, képpel az éremről).
VAGY
4.) 2019-ben bárhol és bármikor vegyél részt szurkolóként két versenyen és az ezzel kapcsolatos élményedről karcban vagy blogposztban számolj be + olvass el egy futással kapcsolatos, futásról szóló könyvet (a teljesítéseket egyben kérem hozzászólásban. Az olvasáshoz én és a könyv linket, és minimum csillagos értékelést kérek).
VAGY
5.) Év végéig olvass el, és értékelj (legalább csillagosan) két olyan könyvet, mely kimondottan a futásról szól. (Az olvasást csak a kihívás elindulása után, és a kihívás ideje alatt fogadom el) Az én és a könyv linket kérem ide hozzászólásban. Újraolvasás ér, de csak reális idejű olvasásokat fogadok el.

A könyvek legyenek minimum 150 oldalasak. Az olvasmány nyelve nem számít. Az 5 km futás (hacsak valaki nem versenyszerű sportoló) kb 30 perc mozgásnak felel meg, ezért kérek belőle két versenyt, vagy egy 10 km-es táv teljesítését.
Szurkolóként akkor fogadom el a teljesítést, ha a verseny kezdetétől a végéig figyelemmel kíséritek azt, aki fut, valamint ha csak szurkolóként veszel részt versenyeken, akkor kérek olvasást is. (leírást lásd feljebb)

Legyen 2019 az olvasás és a futás éve!

Kép forrása: https://www.runnersworld.co.za/training/30-things-every…
Pecsét forrása: http://bodyhealthmag.com/benefits-of-running-running-on…

13 hozzászólás