Fél év Észak-Koreában kihívás ismeretterjesztő kortárs listáról olvasós olvasós

!

whiteDeer

Elolvasandó könyvek száma3
Elkezdődött2019. január 27., 12:07
Jelentkezés vége2019. július 1., 23:59
Véget ér2019. július 31., 23:59

Sziasztok!

A minap a könyvespolcom előtt vakarászva láttam meg a könyveket, amikről beugrott ez a kihívás. Biztos mindenki hallott/olvasott már erről a nagyon érdekes és megosztó országról, Észak-Koreáról. És biztos sokan hallottatok/olvastatok olyan szerencsésekről akiknek igen, sikerült megszökniük onnan a jobb élet reményében. Nos, szerencsénkre ezek a kimenekült emberek vették a fáradtságot és leírták nekünk a történeteiket, és emellett akadnak más remek könyvek amit segítenek kicsit betekentinek abba a „világba”.

Nos, a kihívás feladata egyszerű. Adott fél év, és 3 kötelezően elolvasandó könyv a teljesítéshez. Fontos, hogy csak az „ Észak-Korea ” címkével elltátott könyveket fogadom el. Ha kell ellenőrizni is tudom.

Tehát:
– Részt veszek gombbal való részvétel
– 3 db könyv elolvasása a kihívás ideje alatt. (ezt a dátumokkal fogom ellenőrizni, a könyvek Észak-Korea címkével legyenek ellátva. amelyiknél nem szerepel ez a címke azt nem fogom elfogadni)
– minimum 150 oldalas könyvek legyenek
– a 3 db könyvet egyszerre hozzátok legyetek szívesek „ Én és a Könyv ” linkként
– csillagos + szöveges étékelést kérek (nem kell kitudja mennyit írni, elég 5 mondatos értékelés is)
– újraolvasás jöhet, viszont csak magyar nyelvű könyveket fogadok el

Segítségül összeszedtem azokat a könyveket, amik el vannak látva a kötelező, fentebb említett címkével.
Egyenlőre azt hiszem ennyi. Ha bármi változás történik a kihívással kapcsolatban, kukacolással értesíteni fogok mindenkit.

UI.: Ha van olyan könyvetek amit nem adtam hozzá a könyvekhez segítségül, nyugodtan írjátok meg. Megnézem és hozzá is adom.

Sok sikert, jó olvasást (:

3 hozzászólás