Az ÖSSZES Star Wars regény elolvasása kihívás fix könyvek olvasós sci-fi

!

Ebe_Endocott 

Elolvasandó könyvek száma197
Elkezdődött2017. február 10., 10:55
Jelentkezés vége2021. december 31., 23:56
Véget ér2022. december 31., 23:56

Létezik kihívás az Erő dicső bajnokainak, a 100 könyves kihívás formájában, azonban azoknak, akik valódi UNLIMITED POWER-re vágynak, az ÖSSZES hivatalos Star Wars regényt* el kell olvasniuk.

A kihívás érdekessége, hogy aki elolvassa az adott időben megjelent összes regényt, megkapja a plecsnit, viszont ha megjelenik egy újabb, onnantól azt is el kell olvasni a teljesítéshez.

A szabályok értelmében a határ 1/3, úgyhogy legyen kerek: 100 olvasás származhat a kihívás kezdete előttről, a többi utána kell, hogy jöjjön.

*Az összes hivatalos regény kell. Kánon és Legendák is. Az összes hivatalos novelláskötet kell. Az ifjúsági kötetek közül pedig azok, amiket rendes regényszámba vehetünk (Jelenleg 4 db).
A könyvek (bővülő) listája a kihíváshoz csatolva található. Képregény, enciklopédia, szinezőskönyv most nem játszik, kiváltani sem lehet velük.

Olvasások bármilyen nyelven jöhetnek.

Remélem akadnak majd olyan bolygóközi vagányok, akiknek sikerül ez a megmérettetés.

UPDATE: Csináltam egy listát, megkönnyítendő a teljesítés követését :) [Itt mindegyik könyv egyszer szerepel, a magyarul is kiadottak magyarul (ezt folyamatosan frissítem), a többi angolul. Az olvasás nyelvétől függetlenül azt kell jelölni, amelyik a listában szerepel]
https://moly.hu/listak/osszes-star-wars-regeny