Anyák és még-nem-anyák! Olvassuk el Patak Gyöngyvér: Család a dombon c. könyvét (#nemvagyegyedül) kihívás fix könyvek olvasós regény

!

PatakGyöngyvér

Elolvasandó könyvek száma1
Elkezdődött2019. október 3., 11:12
Jelentkezés vége2020. szeptember 3., 10:55
Véget ér2020. október 3., 10:55

Kedves Molyok!
Egy friss, „elsőkönyvet” ajánlok a figyelmetekbe:

Mi történik, ha a város egyik legrégebbi lakótelepén elkeserítő az élet, és “Anya” úgy érzi, nem maradhatnak itt tovább?
A szomszédos falu, ahova kis családjával elmenekül, békét és nyugalmat ígér – ám hamar kiderül, hogy ahol férfiak és gyerekek élnek, utóbbiból ráadásul egyre több, ott minden van, csak béke és nyugalom nincs. Zajlik az élet – kihívások, küzdelmek, szerelmek, barátságok, veszekedések és békülések, tervek, álmok, mindennapi taposómalom, különleges kalandok és hétköznapi csodák.
Ebben az általános zűrzavarban kellene az ember lányának végre megtalálni az álmait, vágyait, a boldogságot, önmagát.

Ha szívesen kísérnéd egy darabon a hősnőt az Élet nevű rodeón vegyél részt a kihívásban!

Elsőkönyves íróként borzasztó kíváncsi vagyok, mit gondolnak az olvasóim a könyvemről, pláne, hogy mit jelent nekik, mit indított el bennük, miben segített nekik, és persze, hogy hogy érezték magukat olvasás közben.
A ti véleményetek ad bátorítást a folytatáshoz. :)

Mivel a könyv (még) nem kapható könyvesboltokban, csak a szerzői honlapról rendelhető, minden MOLY olvasó 20% kedvezményt kap az árból! (És utazókönyvet is indítok.)
Kedvcsinálónak olvasd el a könyv honlapján a sok eddig véleményt! (A regény MOLY oldaláról át tudsz kattintani.) Két lelkesítő, addig is:

“Minden megvan benne, ami egy jó könyvhöz kell. Humor, események sokasága, bonyodalom, öröm, bánat, SZERELEM, romantika, gyönyörű vidék, happy end. Ezt minden nőnek el kell olvasnia!”
K. Viktória, Balatonszabadi
“Letehetetlen, lebilincselő, lélekemelő. Kis-és nagygyerekes anyáknak időnként csontig hatoló… Humoros, szeretnivaló, motiváló. Bájos és ugyanakkor felkavaró. Nem lehet abbahagyni…”
J. Eszter, Kaposújlak

Belevágsz?

Amit tenned kell, hogy tiéd lehessen a plecsni:
– Kattints a 'Részt veszek' gombra.
– Olvasd el a könyvet 3 héten belül! (390 oldal) (Megrendeléskor írd be a MOLY szót a megjegyzés rovatba a kedvezményért!)
– Minimum csillagosan értékeld, de nagyon hálás lennék a szöveges értékelésért.
– Hozzászólásban küldd el az „Én és a könyv” linket.
– Megkapod a plecsnit.
Feltételek:
– Újraolvasás is ér
– Csak a kihívás kezdete utáni olvasásokat fogadom el
– Csak a reális időtartamú olvasásokat fogadom el (min. 1 nap)

A kép és a kitüntetés képének forrása: https://moly.hu/konyvek/patak-gyongyver-csalad-a-dombon