Tarja_Kauppinen I kihívása


>!
Tarja_Kauppinen I

A Merítés állandó pályázata nem olvasós

Elkezdődött2016. december 30., 12:57
Jelentkezési idő2020. december 27., 12:47
Véget ér2021. december 27., 12:47

A Merítés pályázata

Rendszeres havi pályázatot hirdetünk a nemcsak olvasni, hanem írni is szerető könyvmolyoknak a következő feltételekkel:

1.) Minden hónap 13-a este 10 óráig (CET) várunk
2.) maximum – a címet nem beleszámítva – 2000 karakter (szóközökkel) terjedelmű – a terjedelmet a http://www.lettercount.com/ oldal alapján számítva –
3.) prózai vagy lírai műveket,
4.) amelyek bármilyen módon kapcsolódnak az aktuális hívószóhoz – amely a január 13.-ig tartó körben: SÖTÉT
5.) @Tarja_Kauppinen molynak privát levélben, „Merítés pályázat” tárgymegjelöléssel a Molyon belül vagy a merites.palyazat@gmail.com címre (csatoltan és a levél testében is, mert nem biztos, hogy mindent meg tudok nyitni) elküldve.
6.) Mindenki egy munkával pályázhat havonta.
7.) Műfaji, tematikai megkötés nincs.

Az értékelés menete: Tarja Kauppinen moly a beérkezett műveket egyben, a szerző feltüntetése nélkül küldi szét a zsűritagoknak, akik a következők: @akire, @Kuszma, @Lunemorte, @dacecc, @gesztenye63 és @RosszQtya.
Eredményhirdetés minden hónap 20-án.

Nyeremények:
– A pályázat első helyezettjének könyvjutalom, egy hónapos pro tagság és kitüntetés. A könyvjutalom előreláthatólag hónapról hónapra változni fog; a decemberi forduló győztese Stephanie Ford Támadás című regényének egy dedikált példányával lesz gazdagabb.
– Húsznál több beérkezett mű esetében a próza és a líra kategória nyertesének könyvjutalom, egy hónapos pro tagság, kitüntetés;
– ha bármelyik kategóriában több mint 15 mű érkezik, a második helyezettnek is jár kitüntetés.

A beérkezett művek mindegyikét az eredményhirdetés után a Merítés zónában közzétesszük, így biztosítva a zsűri munkájára és ízlésére vonatkozó társadalmi kontrollt.

A molytagság nem feltétele a részvételnek. Az e-mailes beküldési lehetőséget elsősorban épp a külsősök miatt tartjuk fenn; a molyos regisztráció a díjazás természetéből kifolyólag jelent előnyt.
Ha moly-tag vagy és e-mailben pályázol, kérlek, tüntesd fel a levélben a molyos nevedet, hogy könnyebben/hamarabb tudjunk értesíteni az eredményről.
A pályázaton a Merítés szerkesztői is indulhatnak.

153 hozzászólás