A Merítés állandó pályázata kihívás nem olvasós

!

Tarja_Kauppinen I

Elkezdődött2016. december 30., 12:57
Jelentkezési idő2020. december 27., 12:47
Véget ér2021. december 27., 12:47

Rendszeres havi pályázatot hirdetünk a nemcsak olvasni, hanem írni is szeretőknek a következő feltételekkel:

1.) Minden páratlan hónap 13-a este 9 óráig várunk
2.) maximum – a címet nem beleszámítva – 3000 karakter (szóközökkel) terjedelmű
3.) prózai vagy lírai műveket,
4.) amelyek bármilyen módon kapcsolódnak az aktuális témához – amely a március 13.-ig tartó körben: https://moly.hu/karcok/1042915
5.) @Tarja_Kauppinen molynak privát levélben, „Merítés pályázat” tárgymegjelöléssel a Molyon belül vagy a merites.palyazat@gmail.com címre (a levél testében) elküldve.
6.) Mindenki egy munkával pályázhat havonta.

Az értékelés menete: Tarja Kauppinen a beérkezett műveket egyben, a szerző feltüntetése nélkül küldi szét a zsűritagoknak, akik a következők: @akire, @Kuszma, @Lunemorte, @dacecc, @gesztenye63 és @RosszQtya.
Eredményhirdetés minden páratlan hónap 20-án.

Nyeremények:
– A pályázat első helyezettjének könyvjutalom, egy hónapos pro tagság és kitüntetés. A március 13.-ig tartó forduló győztese a Szőröstül-bőröstül egy nyomtatott példányával lesz gazdagabb. Továbbá a nyertes alkotását a zsűri szövegesen is értékeli, amennyiben az író erre igényt tart.
– Minden pályázó értesülhet a pontszámáról. Ha érdekel az eredményed, jelezd; privát üzenetben megírom.
– A beérkezett művek mindegyikét az eredményhirdetés után a Merítés zónában közzétesszük, így biztosítva a zsűri munkájára és ízlésére vonatkozó társadalmi kontrollt.

A molytagság nem feltétele a részvételnek. Az e-mailes beküldési lehetőséget elsősorban épp a külsősök miatt tartjuk fenn; a molyos regisztráció a díjazás természetéből kifolyólag jelent előnyt.
Ha Moly-tag vagy és e-mailben pályázol, kérlek, tüntesd fel a levélben a molyos nevedet, hogy könnyebben/hamarabb tudjunk értesíteni az eredményről.
A pályázaton a Merítés szerkesztői is indulhatnak.

158 hozzászólás