2017 a magánkönyvtár éve kihívás olvasós

!

Fleur_Rouge_Cerise

Elkezdődött2016. december 28., 16:11
Jelentkezés vége2017. január 9., 23:59
Véget ér2017. december 31., 23:59

Előző évi kihívás: https://moly.hu/kihivasok/2016-a-magankonyvtar-eve

Idén is meghirdetem a kihívást, mert ez már nekem ilyen hagyomány és nagy örömmel látom, hogy minden évben egyre többen jelentkeznek rá :) Akinek eddig még nem sikerült, ne keseredjen el, szégyen szemre még nekem se :$ De legalább ez az év majd a miénk lesz :D

Szabályok ugyanazok mint korábban, annyi különbséggel, hogy idén január 10-ig lehet jelentkezni, mivel elég későn hirdettem meg. A többi szabály odalent.

Részvételi feltételek:
– Előre válassz ki 12 könyvet, ami a magánkönyvtáradba tartozik, és még nem olvastad. (Lehet alternatív listát is készíteni)
– Tavaly ebből probléma volt. Az alternatív lista azt jelenti, hogy csinálsz még egy listát. Tehát vagy 12 könyvet választasz ki (ez az alap lista), vagy 2*12 könyvet (ez az alap+alternatív). Se többet, se kevesebbet.
– Ezek lehetnek olyan könyvek is, amit karácsonyra kaptál, de a jelentkezési határidőig a listát véglegesíteni kell!
– Rakjátok fel polcra őket és küldjétek el nekem. (Listát nem fogadok el!!)
– Ha végeztetek küldjétek el nekem a polcot az olvasásokkal együtt.
– Értékelni lehet, de nem kötelező, mert ugye elsősorban a feladat az lenne, hogy növeljük az elolvasott saját könyvek számát.
– Csak olyan könyvet választhattok, ami legkésőbb december 31-ig a birtokotokba kerül. (Ez mindenkire vonatkozik.)
– A véglegesítés két hullámban fog történni. 1. Akik szeretnék és gyorsak és december 31-ig elküldik a listát, azok január 1-től kezdhetik az olvasást, viszont ők már onnantól nem módosíthatnak! 2. Azok akik lemaradtak a december 31-ről, de szeretnének még részt venni, tőlük január 9, éjfélig fogadok el listát. Nekik az olvasások viszont csak január 10-től érvényesek, de ők január 9-ig módosíthatnak. (Tehát ha január 3-án küldöd el a listát, akkor január 8-án még módosíthatod.) Ha ezzel kapcsolatban valami nem világos kérdezzetek.
– Ha valakinek az elolvasott könyvek közül valamelyik nem tetszik és túlad rajta, az attól még ugyanúgy számít! Mert: a) a kihívás kezdetekor a könyv a tulajdonodban volt, b) mikor megvetted nem tudhattad, hogy nem fog tetszeni.

Plecsni majd lesz.

A ZÖLDÍTÉSEKKEL KAPCSOLATBAN: Nem mindig zöldítek mindennap, így ha látjátok, hogy még mindig nem vagytok zöldek, akkor kérlek, ne essetek kétségbe, 30 napon belül mindenkit zöldítek, nincs elfelejtve. Illetve mivel december elején robban be a vizsga időszak, ezért akkor majd valószínűleg két ünnep között fogom zöldíteni azokat akik november végén/decemberben teljesítenek.

597 hozzászólás