cicerokiado KU karca


>!
cicerokiado KU
Megjelenésre várva

Többen is kérdeztétek, milyen megjelenések várhatók tőlünk ősszel. A borítókra még várni kell egy keveset, de hoztunk nektek egy közepesen hosszú listát a szeptember–november között érkező könyveinkről. :)

A fiatal felnőttek két remek könyvet is várhatnak tőlünk, az egyik Hajdú˗Antal Zsuzsanna: Utánad című kötete, ami a Léggömbök történetét viszi tovább és zárja le. Két részes a sorozat, több rész nem lesz. A másik E. Lockhart: Genuine Fraud című műve. Ennek a végleges magyar címét még nem tudjuk, az viszont biztos, hogy A hazudósok óta ez a szerző első könyve.

Újabb magyar szerző mutatkozik be nálunk, méghozzá egy fantasyelemekkel teletűzdelt kalandregény-sorozattal. Frank Márton: A világ peremén (Páratlanok˗trilógia 1.) című művét 10 éves kortól ajánljuk.

Új, felújított kiadásban várható Philip Pullman Északi fény trilógiája (Az arany iránytű, A titokzatos kés, A borostyán látcső), ami korábban az Úr sötét anyagai címen jelent meg. Érkezik emellett a szerző új trilógiájának az első része is: A Por könyve 1. La Belle Sauvage. Október 19-én várható, világmegjelenés lesz. Azt már elárulhatjuk róla, hogy a tervezett trilógia első kötete 10 évvel Az arany iránytű előtt játszódik, a másik két kötet tíz évvel A borostyán látcső után.

Sokatok nagy örömére szolgálhat, hogy új, átdolgozott kiadásban jelenik meg Karen Wynn Fonstad: Középfölde atlasza című könyve is.

A kisebbeknek is kedveskedünk, hiszen a december elején érkező Paddington 2. című film örömére két új, átdolgozott kiadást is várhatnak Paddington rajongói:
Michael Bond: A medve, akit Paddingtonnak hívnak
Michael Bond: Paddington folytatja

A terveink pedig természetesen nem lennének teljesek P. G. Wodehouse újabb remekbe szabott könyve nélkül: P. G. Wodehouse: Amikor egy francia angolosan távozik.

Kapcsolódó könyvek: Philip Pullman: Északi fény · Philip Pullman: A titokzatos kés · Philip Pullman: A borostyán látcső · Michael Bond: A medve, akit Paddingtonnak hívnak · Michael Bond: Paddington folytatja · Karen Wynn Fonstad: Középfölde Atlasza · Hajdú-Antal Zsuzsanna: Léggömbök · E. Lockhart: Genuine Fraud · Philip Pullman: La Belle Sauvage (angol)

Philip Pullman: Északi fény
Philip Pullman: A titokzatos kés
Philip Pullman: A borostyán látcső
Michael Bond: A medve, akit Paddingtonnak hívnak
Michael Bond: Paddington folytatja
Karen Wynn Fonstad: Középfölde Atlasza
Hajdú-Antal Zsuzsanna: Léggömbök
E. Lockhart: Genuine Fraud
Philip Pullman: La Belle Sauvage (angol)
25 hozzászólás
Hirdetés