Biry P karca


>!
Biry P

AACS Eseményeim szabályzata:
KÉREK MINDENKIT, HOGY OLVASSA VÉGIG A LEÍRÁST, TUDOM, HOGY HOSSZÚ, DE SOK FONTOS INFÓ VAN BENNE!!!
A RÉSZT VESZEK GOMB MEGNYOMÁSA A SZABÁLYOK TUDOMÁSUL VÉTELÉT ÉS ELFOGADÁSÁT JELENTI, BE NEM TARTÁSUK KÖVETKEZMÉNYEKKEL JÁR!!!

Jelentkezés feltételei: (MINDEN ESEMÉNYRE!)
– Minimum 1 év aktív moly tagság!
– Negatív visszajelzésű moly nem vehet részt!
– 1 sikeres részvétel ajándékozáson (karc visszakereshető legyen róla!)
– FONTOS:Az eseményen csak 18. életévet betöltött, önálló keresettel rendelkező molyok vehetnek részt! (Vagy önállónak mondható, lényegében azok, akiknek a csomagok összeállítását és feladását nem szülő finanszírozza, hanem maguk!)
– POSTÁZÓSOKNAK!!! A csomagot minimum ajánlva adjuk fel, mert így nyomonkövethető, de érdemes megnézni a Vaterafutár, a csomagautomata, webbox és egyéb postázási lehetőségeket is, mert amellett, hogy biztonságosabbak, még jóval olcsóbbak is!
http://www.vaterafutar.hu/…
(Kérdés esetén állok rendelkezésre!)
– MINDENKInek KÖTELEZŐ jelölni a másik KÍVÁNSÁGLISTÁJÁN az ajándékozni szánt könyvet! Ne szúrjunk ki a másikkal, hogy tervezi beszerezni a könyvet a Könyvhéten, és esetleg te meg megvetted neki!
– FONTOS! Minden esetben a megkapott csomagot illik megköszönni:
KARC formájában
Ajándékozó zónában ,
AJÁNDÉKOZÓT és az eseménygazdát megjelölve (@cal kezdve),
KÉPPEL
– A karchoz képet is mellékeljünk! (Pro hiányában is rengeteg lehetőség van valamilyen ingyenes tárhelyre feltölteni, és annak a megosztó linkjét bemásolni a karcba, kérem ezt tegyük meg!)
Ezt kérem tartsuk be, ha már valaki pénzt és időt szánt a csomagra!
– A késés és az érkező csomagra nem visszajelzés (karc formájában képpel) negatív visszajelzést von maga után! (Mindennemű problémát jelezzetek felém üzenetben, késés is elfogadható, de csak INDOKOLT esetben, és ha erről jeleznek nekem!)

Hirdetés