DeltaVision KU karca


>!
DeltaVision KU
Nyerj könyvet!

Malcolm J. Hunt: Kígyószív – M.a.g.u.s. regény beleolvasó és nyereményjáték!
Idei első nyereményjátékunk a tavalyi utolsó megjelenésünkhöz kötődik – Malcolm J. Hunt a tavaszi Bosszúangyal című regénye után újabb remek kötettel örvendeztette meg a M.a.g.u.s. világának olvasóit, az új regénye Kígyószív címen jelent meg.
Beleolvasási lehetőség itt: http://kiadoiblog.deltavision.hu/wp-content/uploads/201…
A kötet adatlapja: http://www.deltavision.hu/kigyosziv/

A fülszöveg:
A XIV. zászlóháború befejeztével Észak lángjai kihunytak ugyan, ám Gro-Ugon földjén új harc veszi kezdetét. Az orkok vérrel és erővel összekovácsolt törzsszövetsége fellázad a Kard Testvériség lovagjainak uralma ellen, és a rend fellegvárának, Reagnak az ostroma akár a mindent eldöntő csatát is jelentheti. Az orkok küzdelme egyszerre szabadságharc és vallási háború, hiszen korábbi uraik egyben gyűlölt teremtőjük, Orwella fanatikus hívei is.
Miközben Egar din Branig, a lovagrend hadmestere rá kell döbbenjen, hogy legfőbb ellenségei a várfalakon belül vannak, az orkok között, a matriarchátusban élő Holdimádók törzsének sámánja olyan titkokra bukkan, amely egész törzse létét fenyegeti.

Malcolm J. Hunt második regénye Reag ostromának lebilincselően izgalmas történetével mutatja be a kardlovagok életét, az orkok történelmi tettét, valamint Orwella egyszerre szent és átkozott misztériumait. Az ádáz csatákban az emberek és orkok mellett a Kárhozat Asszonyának két eszmerendszere, az arc nélküli hatalom és a pusztító erő útja is összecsap – ékesen bizonyítva, hogy a Kígyószív két viperájának küzdelmeiben csakis egy igazi győztes lehet.

NYEREMÉNYJÁTÉK!

A megjelenés alkalmából nyereményjátékot hirdetünk, a megszokott módon külön a facebook és a moly.hu olvasóinak is.
Szeretnénk, ha minél többen nyerhetnének, ezért a korábbi játékszabályok mellett ezúttal is lesz lehetőség arra, hogy két nyertes sorsoljunk!

Moly.hu játék:
Hívj meg egy ismerőst hozzászólásban (a molyos nevével megjelölve) ehhez a karchoz, és figyelj minket a molyon!

Facebook-játék:
Itt az alábbi hírt lájkolók és megosztók között sorsoljuk ki a győztest. A harmadik lehetőség a következő: írd meg hozzászólásban a könyv címét (Kígyószív), jelöld meg egy ismerősödet, és így is bekerülhetsz a játékba (azaz aki mindhármat megteszi, növelheti az esélyeit).
https://www.facebook.com/DeltaVisionKiado/photos/a.4680…

Az oldalunk lájkolása nem kötelező, de sokat segíthet abban, hogy ne maradjatok le a következő nyereményjátékról!

Fontos változás az idei évben, hogy a játékban változatlanul bárki részt vehet, de a nyereményt csak magyarországi címre tudjuk postázni!

Mindkét játék január 15. vasárnap éjfélig tart!
Sorsolás január 17-én, kedden!

Játékra fel!

Kapcsolódó könyvek: Malcolm J. Hunt: Kígyószív

Malcolm J. Hunt: Kígyószív

Kapcsolódó alkotók: Malcolm J. Hunt

176 hozzászólás
Hirdetés