DeltaVision KU karca


>!
DeltaVision KU
Nyerj könyvet!

R.A. Salvatore: A király felemelkedése beleolvasó és nyereményjáték!
Hosszú szünet – és fordítóváltás – után végre magyarul is folytatódhat a Vándorok könyve sorozat, Drizzt Do'Urden újabb kalandjaival, A király felemelkedése című kötettel, október 25-i, keddi megjelenéssel.
http://www.deltavision.hu/a-kiraly-felemelkedese/

A fülszöveg:
A Csarnok Vándorai újra egyesülnek testben és lélekben, de eltérő gondolatok vezérlik őket. A világ ismét megváltozik Drizzt Do’Urden körül, régi tartozásokat kell leróni, régi tévedéseket helyrehozni. A törpék és az orkok ismét bizalmatlanul, gyűlölködve néznek egymásra.
Tos’un Armgo és Tiago Baenre még tovább rontják a helyzetet – drow-hoz méltón: kivont pengével, az árnyékok takarásából.
Sokvesszős Obould király testesíti meg a békét Északon, és ezért vesznie kell. Miután új ork király kerül a trónra, és maga Gruumsh szólít hadba, a vad hordák összegyűlnek.
A több évtizedes békét követően ismét háborúk dúlnak Északon. TörPe fegyverek kaszabolják az ősi ellenséget, és miután vért ízlelnek, többé meg nem pihennek, addig nem, amíg vér nem patakzik a Világ Hátán.

A nagy zűrzavarban a Vándorok harcra kényszerülnek, és Drizztnek meg kell védenie magát és választott otthonát, valamint újra meglelt barátait, méghozzá önnön álnok népével szemben.
A Csarnok Vándorai visszatérnek, de a világ ismét darabjaira hullik, vagy tán csupán az erőszak és a gyűlölet végzetes körforgása ragadja el őket. A körforgás, amely arra kényszeríti a fantasy műfaj egyik legkedveltebb szereplőjét, hogy az életéért, a szerelméért és önnön lelkéért küzdjön.

A beleolvasó innen érhető el:
http://kiadoiblog.deltavision.hu/wp-content/uploads/201…

A megjelenés alkalmából nyereményjátékot hirdetünk, a megszokott módon külön a facebook és a moly.hu olvasóinak is.
Szeretnénk, ha minél többen nyerhetnének, ezért a korábbi játékszabályok mellett ezúttal is lesz lehetőség arra, hogy két nyertes sorsoljunk!

Moly.hu játék:
Hívj meg egy ismerőst hozzászólásban (a molyos nevével megjelölve) ehhez a karchoz, és figyelj minket a molyon!
Amennyiben a játékban résztvevők száma eléri a 200-at, két győztest sorsolunk!

Facebook-játék:
Itt az alábbi hírt lájkolók és megosztók között sorsoljuk ki a győztest. A harmadik lehetőség a következő: írd meg hozzászólásban a könyv címét (A király felemelkedése), jelöld meg egy ismerősödet, és így is bekerülhetsz a játékba (azaz aki mindhármat megteszi, növelheti az esélyeit).
Amennyiben akár a lájkolók, akár a hozzászólások száma eléri a 300-at, két győztest sorsolunk!
https://www.facebook.com/DeltaVisionKiado/photos/a.4680…
Az oldalunk lájkolása nem kötelező, de sokat segíthet abban, hogy ne maradjatok le a következő nyereményjátékról!

Fontos változás az idei évben, hogy a játékban változatlanul bárki részt vehet, de a nyereményt csak magyarországi címre tudjuk postázni!

Mindkét játék október 24. hétfő éjfélig tart!
Sorsolás október 26-án, szerdán!

Játékra fel!

Kapcsolódó könyvek: R. A. Salvatore: A király felemelkedése

R. A. Salvatore: A király felemelkedése

Kapcsolódó alkotók: R. A. Salvatore

134 hozzászólás
Hirdetés