DeltaVision KU karca


>!
DeltaVision KU
Nyerj könyvet!

BORIVERZUM NYEREMÉNYJÁTÉK!

Gaura Ágnes 2012-ben zajos sikerrel robbant be a magyar urban fantasy szférába, és azóta méltán népszerű fiatalok és idősebbek között egyaránt. A Boriverzum világában mindent megtalálhatsz, ami egy regényt igazán vagánnyá tesz: kiváló karakterek színházi dramaturgiát idéző szócsatáit, a téma ismert toposzainak szellemes kifigurázásait, a megannyi görbe tükröt és kikacsintást a mi kis keserédes valóságunkra, és a mindent átszövő, néha kifinomult, néha csípős, helyenként kifejezetten galád, ízig-vérig magyaros humort.
Még nem ismered, de beleolvasnál a kötetekbe? Most megteheted – sőt, meg is nyerhetsz a sorozatból három, tetszőlegesen kiválasztott regényt!
Figyelmeztetés: az alábbiak olvasása maradandó élményekkel járhat, amely könnyen átcsaphat gyógyíthatatlan függőségbe, de ezekért semmilyen felelősséget nem vállalunk!

BELEOLVASÓK (a 2. kötettől kezdve spoiler veszéllyel):
http://kiadoiblog.deltavision.hu/beleolvaso-gaura-agnes…

DEDIKÁLÁS:
A Könyvhéten június 11-én szombaton személyesen is találkozhatsz a szerzővel, és számon kérheted, mikorra várható a következő megváltás.
Facebook-esemény:
https://www.facebook.com/events/142677486145440/

NYEREMÉNYJÁTÉK
A játékot külön meghirdetjük a facebook és a moly.hu olvasói között is.

Moly.hu játék:
Hívj meg egy ismerőst hozzászólásban (a molyos nevével megjelölve) ehhez a karchoz, és figyelj minket a molyon!

Facebook-játék:
Itt az alábbi hírt lájkolók és megosztók között sorsolunk ki a győztest (azaz aki mindkettőt megteszi, növeli az esélyeit).
https://www.facebook.com/DeltaVisionKiado/photos/a.4680…

Az oldalunk lájkolása nem kötelező, de sokat segíthet abban, hogy ne maradjatok le a következő nyereményjátékról!

Fontos változás az idei évben, hogy a játékban változatlanul bárki részt vehet, de a nyereményt csak magyarországi címre tudjuk postázni!
A nyeremények a standunknál is átvehetők a Könyvhéten, de ezesetben előre le kell egyeztetnünk a választott köteteket, és így előre összeállított csomaggal várhatjuk a győztes.
Mindkét játék június 6. hétfő éjfélig tart!
Sorsolás június 7-én, kedden!

Játékra fel!

Kapcsolódó könyvek: Gaura Ágnes: Vámpírok múzsája · Gaura Ágnes: Átkozott balszerencse · Gaura Ágnes: Lidércnyomás · Gaura Ágnes: Lángmarta örökség · Gaura Ágnes: Attila koporsója

Gaura Ágnes: Vámpírok múzsája
Gaura Ágnes: Átkozott balszerencse
Gaura Ágnes: Lidércnyomás
Gaura Ágnes: Lángmarta örökség
Gaura Ágnes: Attila koporsója

Kapcsolódó alkotók: Gaura Ágnes

358 hozzászólás
Hirdetés