MFKata karca


MFKata>!
Megjelenésre várva

A zónát több, mint három éve hoztam létre azzal a céllal, hogy megosszuk egymással a megjelenéssel kapcsolatos információinkat. Azért, hogy ha bárki megtud valamit, akkor azt itt jelezheti és és ha valaki kíváncsi valamelyik könyv megjelenésére, akkor kicsit beleteker és megtalálja. Vagy feljön neki frissben és akkor mindenki informált marad.

× A zónából töröltem a „kíváncsiskodó” karcokat azért, hogy később is átlátható maradjon. Illetve biztos nemcsak engem idegesít, ha egy friss megjelenés után két héttel már tömegével jelennek meg a folytatásra vonatkozó kérdések. Vagy kis kereséssel a válasz megtalálható több karcban és zónában is

× Ugyanígy töröltem a blogos postokat tartalmazó karcokat is. A sajátomat is. Azért, mert amikor tömegével jelennek meg a könyvek (pl. könyvfesztivál) akkor párhuzamosan jönnek a megjelenéses postok, melyek nem biztos, hogy plusz információt tartalmaznak. Valamint erre van a Molyblogoló zóna is.

× Nagy örömmel vettem, hogy a kiadók is megtalálták a zónát, de tisztelettel kérem őket, hogy szorítkozzunk a tényleges információkra, mert semmi szükség arra, hogy a zóna elveszítse informatív jellegét és átalakuljon reklám-zónává.

Lehet, hogy anno én gondoltam rosszul a zóna működését, de számomra kezd teherré válni, hogy a karcokat szűrjem és úgymond tisztán tartsam a zónát.
»> Ha erre nincs szükség, akkor szóljatok, nem teszem és nekem is egy gonddal kevesebb.
»> De, ha szeretnénk megtartani a zóna eredeti célját, akkor kérek minden karcolót, hogy a fentieket vegye figyelembe.

Köszönöm.

19 hozzászólás
Hirdetés