DeltaVision KU karca


>!
DeltaVision KU
Akciós könyvek

Közeleg a nőnap, és ami jár, az jár: akár a társunkról, édesanyánkról, lányunkról, barátnőnkről, bármilyen kedves hölgyismerősünkről van szó. :)
Emellett arra gondoltunk, ez egy kiváló alkalom arra, hogy régi és leendő olvasóink néhány kötetünk boldog és büszke tulajdonosa lehessenek. Illetve valahol ezúton is próbálunk segíteni a hétköznapok darálójába temetkezett férfitársainknak, hogy ne kedd reggel döbbenjenek rá arra, milyen nap is van. :)

Minden könyvünk (a Delta Vision és a Cherubion Kiadótól is), szerepjátékos kiadványunk, képregényünk akciósan vásárolható március 8. éjfélig! Az akcióhoz legalább három kötetet kell vásárolni, ekkor aktiválódik a kedvezmény: az egyik kötet ingyenessé válik, azaz ez 33 % kedvezménynek felel meg. Az akció különlegessége, hogy nem sima 2-őt fizet, 1-et kap akció, hanem a 33 %-os kedvezmény a további kötetet vásárlására is áll! Sőt, az akció ezúttal az előrendeléses termékeinkre is érvényes!
http://www.deltavision.hu/webaruhaz/

Ehhez kapcsolódik ötödik nyereményjátékunk, amelyben a nőnapi különlegességként a nyertes bármelyik magyar vagy külföldi női szerzőnk kötetéből választhat egyet.
Azaz választható egy
– Gaura Ágnes,
– J. Goldenlane,
– Ta-mia Sansa,
– Robin Hobb,
– Ursula Le Guin,
– Gail Z. Martin,
– Laura Gallego Garcia,
– Stina Leicht,
– Erin Bowman,
– Margaret Weis,
– Anne McCaffrey kötet!

(Fontos! A nyeremény csak a Delta Vision kiadó által megjelentetett kötetekre áll!)

A játék ezúttal is facebook és moly alapú.

Moly.hu játék:
Hívj meg egy ismerőst hozzászólásban (a molyos nevével megjelölve) ehhez a karchoz, és figyelj minket a molyon!

Facebook játék:
Itt az alábbi poszthoz hozzászólók, a posztot lájkolók és megosztók között sorsolunk ki köteteket (azaz aki mindhármat megteszi, növeli az esélyeit).
https://www.facebook.com/DeltaVisionKiado/photos/a.4680…

Mindkét játék március 7. hétfő éjfélig tart.
Sorsolás március 8-án!

Játékra fel!

Kapcsolódó alkotók: J. Goldenlane · Margaret Weis · Anne McCaffrey · Laura Gallego García · Ursula K. Le Guin · Robin Hobb · Gail Z. Martin · Ta-mia Sansa · Gaura Ágnes · Erin Bowman · Stina Leicht

216 hozzászólás
Hirdetés