DarknessAngel karca


DarknessAngel>!
Tv-sorozat ajánló

Bridgerton

Végignéztem az első évadot, és egyszerűen hihetetlen volt! Nem számítottam rá, hogy ennyire jó lesz, szóval teljesen levett a lábamról. Én is eléggé ódzkodtam, mikor megtudtuk, hogy négerek is fognak arisztokratákat játszani, de amint nekikezdtem a sorozatnak, teljesen ki is ment ez a fejemből, annyira nem volt lényeges. Sokkal inkább fókuszáltam a gyönyörű színekre, a vicces jelenetekre, a karakterekre, és leginkább a zenékre. Engem teljesen le lehet kenyerezni, ha egy filmben, sorozatban nagyszerű zenéket játszanak egyes jeleneteknél. Itt pedig olyan szépen volt megoldva, hogy a modern zenét hegedülték (Thank You, Next, Girls Like You, Bad Guy, In My Blood, Wildest Dream).
Daphne és Simon furcsa mégis tökéletes párosítás. Anthonyn röhögtem szerintem a legtöbbet. Colint leordibáltam akárhányszor Marinával volt jelenete (nagyon utáltam a csajt). Eloise karaktere valamiért nagyon idegesített, a színésznőnek is olyan ellenszenves képe van. Penelope viszont iszonyat cukker. Kisebb sokkot kaptam, mikor megtudtam, hogy a színésznő 33 éves! :O Lehet azért tűnik annyira gyerekesnek, mert pici és duci, de az életben nem hittem volna, hogy a 18-at betöltötte, nem pedig a 33-at. A Featherington és Bridgerton család is szerintem igazán szerethető és szórakoztató. Alig várom a második évadot. Addigis elolvasom a többi könyvet.

Mellesleg! Légszi mondjátok, hogy a sorozat nem spoilerezte le a végén, ki is igazából Lady Whistledown!!! Ugye a könyvekben ez nem igaz?! Még csak az első könyvet olvastam a sorozatból, így engem ez a befejezés nagyon felcseszett.
https://www.youtube.com/watch…

Kapcsolódó könyvek: Julia Quinn: A herceg és én

Julia Quinn: A herceg és én
48 hozzászólás