Melodía P karca


Melodía P>!
Karácsony

Helló!

Na múlt éjjel írtam a karácsonyfás terveimről, délután neki is ugrottam. Végül nem a „szerelmemet” vettük meg, mert az még annyira nem lett volna gond, hogy többe került, meg 9cm-vel magasabb, de sajna már csak a kiállított darab volt belőle.
Úgyhogy végül a zöld változat jött velünk, abból volt még vagy hat-hét darab, a többi mind már a közepes méretűek. Végülis ez is szép, a végén néhol van mű hó, meg imitt-amott toboz és magyal. Legfőbb veszünk még hozzá mű havat és lefújjuk egy picit a végeit, mert így elég randomban van. Méretben mondjuk jobban illik oda ahová kinéztem, mint a másik, az már picit túl magas lett volna. Ez nagyjából úgy néz ott ki ahogy elképzeltem.
Anya lecseszett érte, mert amúgy ez a hatodik műfenyő a házban, ha mindet számoljuk. Jó, ebből kettő a nagyszüleimé off, egy meg csak kis asztalidísz. Utóbbiról volt szó, de az talán túl alacsony lett volna.
A fám már a helyén, az első gömbök is felkerültek rá (mondjuk bár nem nagyok, erre kicsit kisebbek kellenének, de egy pár ilyen is okés rá).
Ezzel rekordot döntöttem, november végén még sosem volt karácsonyfánk.
Lassacskán tervezem díszíteni, apránként szerezni rá egy-két dolgot, kiindulópontnak már van egy színes, elemes égősorom, azt még nem raktam fel, amúgy is a végén szoktuk, de alig várom, hogy rákerüljön és bármikor bekapcsolhassam magamnak.
Végülis a lelkesedésem sikeresen célba ért, már a csúcsdíszről is beszéltem anyával, ő hozta fel, szóval már nem harap annyira a találgatásomért off.

Most már a két kedvenc témám együtt van (azaz a magyarság és a karácsony :)):
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/127763347…
A gömböket kicsit bénán sikerült szétrakni xD, de üsse kavics. Nem tervezem elsietni a dekorálását, de magamat ismerve nem sokáig fogom megállni és jó korán teljes díszbe öltöztetem.