ZitussKa P karca


ZitussKa P>!
Nyerj könyvet!

Hahó, mindenkinek :)

Sokáig törtem rajta a fejem de úgy döntöttem egy egyszerű nyereményjáték kapcsán fogok megválni egy könyvemtől, amelyik a nyertes által fog kiválasztódni – amelyiket szívesen tudná magáénak. Csillagozással de hozzászólással is ér jelezni, ha szeretnétek valamelyik könyvet.

A fő célja azon túl, hogy én adhatok és más kaphat – egy felhívás lenne. Ez nem feltétel és nem is követelmény mert semmilyen formában nem fogja a végeredményt befolyásolni de szeretnék minden résztvevőt megkérni, amennyiben van módja rá adakozzon a lent csatolt ügy érdekében. Ezért csak virtuális ölelés jár tőlem :)
A Heim Pál Gyermekkórház számára folyik gyűjtés, illetve külön is lehet adakozni a leukémiás gyermekeknek. Sok kicsi, sokra megy!
Az én „munkám” sem ennyiben merül ki ugyanis szándékomban áll ténylegesen is segíteni de él bennem a remény, hogy mások is fognak csatlakozni! :)
Első körben: csak Magyarországon élőknek tudom foxposttal automatába küldeni (vagy házhoz), másodsorban a sorsolás december 6.-án lesz – program segítségével.

Előre is köszönöm, a játékhoz pedig mindenkinek sok sikert kívánok – köszönöm, ha részt vesztek rajta.

Első ügy: link
Második ügy: link

Kapcsolódó könyvek: Colleen Hoover: Finding Cinderella – Helló, Hamupipőke! · Jen Klein: Rád hangolva · Penelope Ward: Jake Undone – Jake megadja magát

Colleen Hoover: Finding Cinderella – Helló, Hamupipőke!
Jen Klein: Rád hangolva
Penelope Ward: Jake Undone – Jake megadja magát
30 hozzászólás