Reader_RexFan karca


Reader_RexFan>!
Egyetemista, fősulis molyok

Sziasztok! Most leszek elsőéves Veszprémben, koliban kezdek és most kell eldönteni, hogy rangsoroljuk a kolikat, vagyis hogy melyikbe szeretnénk jobban menni. Nagyon vacillálok a Magister és Nereus kolik közt.
A Magister bent van a városban, gyalog 11 perc a térkép szerint az egyetem (ha eltévedek, több nyilván). 2x2 ágyas szobák vannak, külön fürdővel, tehát max 3 emberhez kéne ebben igazodnom, ami még nem olyan vészes nekem sem, pedig arra nagyon harapok egyébként. Szobánként/lakrészenként saját mini konyha is van, meg ugye fürdő-wc, meg nagyobb közös konyha is.
A Nereus Balatonalmádiban van, pont a parton, nyáron turisták szoktak lenni. 12 km Veszprémtől, de fél óránként járnak buszok (nekem az elmaradott viharsarki kislánynak egy áldás a fél óra is az ittenihez képest), és reggelente amúgy a suli külön busza is jár. Negatívum a távolságon kívül, hogy 3 ágyas szobák is lehetnek, de szintén „fürdőszobával felszereltek”, tehát ott sem hiszem, hogy sokan lennénk egyre (update: ez is hotel amúgy, szóval ahhoz tartja magát a fürdők és a szobák viszonya is).

Alapvetően kicsit zárkózott ember vagyok, de tudok kapcsolatot építeni viszonylag sok emberrel egy idő után, ha találok majd embereket, akikkel el tudok menni bulizni, akkor megyek, de nem tartom létfontosságúnak, hogy a legnagyobb bulik kellős közepén éljek. Az utazást megszoktam, gimiben négy évig utazgattam fél órát reggel, meg ugyanennyit délután.
Ha valaki ezek alapján tud valamit mondaniy hogy melyik éri meg jobban, vagy ha esetkeg van itt olyan, aki ezekben lakik vagy lakott, bármilyen tanácsot szívesen fogadok. <3

11 hozzászólás
Hirdetés