Pistacchio karca


>!
Pistacchio

Ő volt az, aki miatt elkezdtem komolyabban foglalkozni a spanyol nyelvvel. Ő az, aki miatt katalánul akarok tanulni. Ő volt az, akinek a könyveit magyarul, olaszul, spanyolul, angolul és németül is beszereztem. Ő volt az, akinek az összes könyve megvan spanyolul. Ő volt az, aki miatt már kétszer utaztam Barcelonába. Ő volt az, aki miatt a Carrer Santa Anna (itt van a Sempere család könyvesboltja) és a Carrer d'Avinyó (itt lakik Alicia) jobban érdekelt Barcelonában, mint a Sagrada Família. Ő volt az, aki megismertetett velem egy olyan szereplőt (Alicia), akivel maximálisan azonosulni tudtam, ez korábban egy regénynél sem fordult elő. Ő volt az, aki miatt felkutattam Barcelonát Sugus cukorkáért. Ő az, aki hozzájárul ahhoz, hogy sikerüljön a spanyol felsőfokú nyelvvizsgám. Ő az, aki spanyol fordítót csinál belőlem. Nálam nagyobb rajongója nincs ebben az országban. (Ezzel természetesen senkit nem akarok megbántani.)
Óriási köszönet a régi Ulpius-ház Kiadónak és az @Európa_Könyvkiadó-nak, az összes fordítónak, szerkesztőnek, lektornak, nyomdai dolgozónak, hogy munkájukkal megismertették a műveit a magyar közönséggel.

Sajnálom, hogy nem találkozhattunk. Nyugodj békében, Carlos!

Kapcsolódó könyvek: Carlos Ruiz Zafón: A szél árnyéka · Carlos Ruiz Zafón: Angyali játszma · Carlos Ruiz Zafón: Der Schatten des Windes · Carlos Ruiz Zafón: La Sombra Del Viento · Carlos Ruiz Zafón: El Juego del Ángel · Carlos Ruiz Zafón: Marina (német) · Carlos Ruiz Zafón: El Palacio de la Medianoche · Carlos Ruiz Zafón: A mennyország fogságában · Carlos Ruíz Zafón: El prisionero del cielo · Carlos Ruiz Zafón: L'ombre du vent · Carlos Ruiz Zafón: Las luces de septiembre · Carlos Ruiz Zafón: Il principe della nebbia · Carlos Ruiz Zafón: A szél árnyéka / Tűzrózsa · Carlos Ruiz Zafón: El laberinto de los espíritus · Carlos Ruiz Zafón: Marina · Carlos Ruiz Zafón: Lelkek labirintusa · Carlos Ruiz Zafón: The Labyrinth of the Spirits · Carlos Ruiz Zafón: A Köd Hercege

Carlos Ruiz Zafón: A szél árnyéka
Carlos Ruiz Zafón: Angyali játszma
Carlos Ruiz Zafón: Der Schatten des Windes
Carlos Ruiz Zafón: La Sombra Del Viento
Carlos Ruiz Zafón: El Juego del Ángel
Carlos Ruiz Zafón: Marina (német)
Carlos Ruiz Zafón: El Palacio de la Medianoche
Carlos Ruiz Zafón: A mennyország fogságában
Carlos Ruíz Zafón: El prisionero del cielo
Carlos Ruiz Zafón: L'ombre du vent
Carlos Ruiz Zafón: Las luces de septiembre
Carlos Ruiz Zafón: Il principe della nebbia
Carlos Ruiz Zafón: A szél árnyéka / Tűzrózsa
Carlos Ruiz Zafón: El laberinto de los espíritus
Carlos Ruiz Zafón: Marina
Carlos Ruiz Zafón: Lelkek labirintusa
Carlos Ruiz Zafón: The Labyrinth of the Spirits
Carlos Ruiz Zafón: A Köd Hercege

Kapcsolódó alkotók: Carlos Ruiz Zafón

23 hozzászólás
Hirdetés