Mircsi_coach U karca


Mircsi_coach U>!
Önfejlesztés történetekkel

Mit jelent számomra az önfejlesztés?

Azt tűztem ki célomul, hogy hatással legyek, és jobbá tegyem a világot! Ami igazán fontos nekem, az az, hogy megmutassam, az önismeret, az önfejlesztés nem valami unalmas, száraz dolog, amit azok csinálnak, akikkel valami nincs rendben.
Sokkal inkább egy lehetőség, amit megragadhatok, és ami segít formálni az életemet azáltal, hogy önmagamat formálom.

Ugyanakkor többet jelent annál, hogy önfejlesztő könyveket olvasok, tréningekre járok és inspiráló idézeteket rakok a falamra. Ezek mind nagyon jó és hasznos dolgok, de ennél sokkal fontosabbnak tartom, hogy ezek hatására cselekedjek, változtassak is!
Ezért lettem story coach!

Mióta az eszemet tudom, könyvmoly vagyok, és egy jó történettel mindig le lehet venni a lábamról és észrevettem, hogy a történetek azok, amik igazán megmozgatnak, amik igazán cselekvésre késztetnek, arra, hogy kilépjek a saját árnyékomból.

Ha visszagondolok, igazából azért mentem el Amerikába dolgozni 19 évesen, mert láttam egy filmet, amit nem tudtam kiverni a fejemből, és addig-addig mozgott a fejemben a gondolat, mígnem belevágtam.
Azért is voltam hihetetlenül motivált, hogy megtanuljak angolul.

Egy ideig nem vettem észre, de most már tudatosan figyelem magam, mert tanulok filmszereplőktől.
Korábban azt mondtam volna, hogy inspirálnak, és bizonyos szempontból ez igaz is, de igazából példákat látok, mintákat. Tanulságokat vonok le.
Néha kedvem van úgy öltözni, mint egy szereplő és nem azért mert ő akarok lenni, hanem mert valamiért önmagamat látom benne.

A kedvenc regényeim, filmjeim tudnak igazán elgondolkodtatni magamról és egy kicsit más szemüvegen keresztül nézek magamra ilyenkor: egy másik világ, egy hasonló szituáció, egy inspiráló szereplő lencséjén át.
Ezért kezdtem el történetekkel dolgozni, és használni őket egy egy coaching folyamatban vagy önismereti workshopban!

Imádom, hogy közösen léphetünk be egy másik univerzumba, egy olyan világba, ami a te interpretációd egy történetről, és egy inspiráltabb, energikusabb, tudatosabb emberként térsz vissza, aki készen áll, hogy megtegye a következő lépést!

Nem gondolom, hogy ez egy mindenki számára működő módszer, de ha hozzám hasonló vagy, és érezted már magad inspirálva egy regény vagy egy film által, akkor most itt a lehetőség, hogy kipróbáld!
Június 10-étől indul egy 10 napos ingyenes kihívás, amiben egy általad választott filmet dolgozhatsz fel ezzel az önismereti módszerrel!

Minden reggel lesz egy rövid önreflektív kérdés vagy feladat, a 10 napon pedig közösen csoportban reflektálunk a tanulságokra!
Az alábbi linken tudsz csatlakozni
https://www.facebook.com/groups/1629032267251098/

A kép is egy film inspirálta outfit egyébként. Szerinted melyik filmből van?

14 hozzászólás
Hirdetés