Mircsi_coach U karca


>!
Mircsi_coach U

Így lettem Mircsi coach

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy különc lány, aki nem találta a helyét. Minden nap csinálta a maga kis mindennapi dolgait és próbált megfelelni az elvárásoknak.Az iskolában jól tanult, nem voltak zűrös ügyei, de nagyon bátortalan volt.

Aztán egyszer egy szép napon, annyira akart valamit, hogy hatalmasat lépett és messze eltávolodott a komfortzónájából.Eltöltött egy nyarat Észak-Karolinában egy táborban dolgozva.

Annyira tetszett neki a kaland, hogy egyre gyakrabban akart ilyan komfortzóna-kilépő kalandokba kerülni.Rengeteg örömöt és új élményt kapott ezektől, így nőtt a magabiztossága is és megtalálta azokat az embereket is, akik között már nem érezte magát különcnek.

A lány sokszor átlépte a komfortzónáját, míg kereste az útját: új helyekre utazott, idegenekkel ismerkedett, bátor dolgokat tett – közben pedig egyre többet tudott meg magáról: mi az, amit szívesen csinál, mi az, ami jól megy neki, mit szeretne kezdeni az életével.

Ezért egy nap úgy döntött, hogy emberekkel szeretne dolgozni, és segíteni nekik abban, ami neki is olyan nehezen ment kezdetben: magabiztosabbnak lenni és megtalálni azt az kihívásokkal teli utat, ami bár nem könnyű, mégis örömmel tud járni.

Közben ő maga is járta az útját, ami akadályokkal, kihívásokkal, kérdésekkel volt teli.Míg végül eljött a nap, amikor még egyáltalán nem érezte késznek magát, mégis belevágott. Így született meg Mircsi coach. Így lettem Mircsi coach.

A márkámmal azt szeretném megmutatni, hogy az önfejlesztés, az önreflexió, a coaching nem egy távoli, nehéz dolog, hanem nagyonis a mindennapok része, ami lehet élvezetes és szórakoztató is.Azért alkottam meg a workshopjaimat, mert úgy gondolom, hogy regények és filmek is segíthetnek a különböző elakadásaink megoldásában.

Fontos érték számomra a szabadság, ezért mindig arra foglak bátorítani, hogy engedd el mások fölösleges elvárásait feléd, ne hasonlítsd magad görcsösen másokhoz, és éld meg azt, akinek születtél.

Hát ez vagyok én. Ha érdekel egy kis ízelítő a történetekkel való önreflexióba, akkor töltsd le a kitölthető pdf-emet: https://mircsicoach.com/#letoltheto

Egyébként pedig olvastátok Michelle Obama könyvét? Ő ihlette ezt a posztomat is! :) A Netflixen már a könyvturnéjáról is van egy film – bár őszintén teljesen mást vártam tőle, mint ami valóban benne volt.

Kapcsolódó könyvek: Michelle Obama: Így lettem

Michelle Obama: Így lettem
2 hozzászólás
Hirdetés