Maxim_Kiadó KU karca


>!
Maxim_Kiadó KU
Akciós könyvek

Idén a húsvét is zárt ajtók mögé kényszerül, ezért úgy döntöttünk, hogy izgalmasabbá tesszük nektek ezt a rövid pihenőt! Mivel készültünk?

Rendelj, 2020.04.10-13. között akciós regényeink közül a www.olvas.hu oldalon és mi megajándékozunk egy kuponnal, amely a következő rendelésed alkalmával feljogosít egy vagy akár több ajándékkönyv kiválasztására!*

És ez még nem minden! Bár a tojásvadászat idén talán elmarad, azért nem maradtok meglepetés nélkül, ugyanis az ezen időszak alatt rendelők között kisorsolunk 5db három szabadon választható regényt tartalmazó könyvcsomagot!

Oh és ne feledd, a postaköltség most csak 400 Ft! 4000 Ft felett szeretnél vásárolni? Ez esetben a postaköltséget elengedjük!

Kérjük, ne feledd, hogy ha oldalunkon bankkártyával fizetsz, akkor érintésmentesen veheted át a csomagod! Szintén fontos tudni, hogy jelenleg a GLS csomagpontok nem működnek, kizárólag házhozszállítást lehet kérni!

Húsvétra fel!

Az akcióban szereplő könyvekért kattints ide:
https://www.olvas.hu/toplistak/szerkesztoi-ajanlat

* 4000 Ft értékű (postaköltség nélkül) rendelés után 1 db, 7000 Ft értékű után 2 db, 10000 Ft értékű után 3 db ajándék regényt kapsz a KÖVETKEZŐ www.olvas.hu-n történő vásárláskor, ha az május 15-ig megtörténik és a rendelés során a megjegyzés mezőbe beírod a húsvéti rendeléshez kapott kupon kódját és a kiválasztott könyv/ek címét. Az akciók nem összevonhatók!

9 hozzászólás
Hirdetés