VidRaptor P karca


>!
VidRaptor P
Molyok, segítsetek!

Sziasztok!
Laptoppal kapcsolatban kellene segítség!
Nem fogok hazudni, nem értek a gépek belsejéhez. Gondolkodtam új laptop vásárlásán, nem játszom túl sok játékkal, de amikkel igen azok kezdenek döglődni a gépemen:
Stellaris
Guild Wars 2
Witcher 3
Neverwinter online

kb. ilyesmi kaliberűek.
Nem atom-csúcs gépet szeretnék, de valamit, ami árértékben jó, és, kövezzetek meg, jobban szeretem a laptopokat, mivel jelenleg sokkal többe kerülne nekem asztali gépbe befektetni (perifériák miatt).
Most láttam, hogy a Media Marktban van pár gép ami elég durván le van akciózva, de mivel nem értek hozzá, nem tudom eldönteni hogy ez most egy tényleg jó ajánlat, vagy valami elévült vacak amit utánadobnak az embernek. Az jelenlegi laptopom is a Mediaból van, nagyon kedves volt az eladó, nem próbált átverni és tényleg elégedett is vagyok a géppel.
Abban kellene segítség hogy szerintetek ezek közül a gépek közül megéri-e bármelyik is.
2 szűrőt állítottam be az egyik hogy legyen rajta Windows a másik pedig hogy minimum 512 GB legyen a háttértár.
https://www.mediamarkt.hu/hu/product/_lenovo-ideapad-l3…

https://www.mediamarkt.hu/hu/product/_asus-rog-strix-g-…

https://www.mediamarkt.hu/hu/product/_asus-rog-strix-g-…

vagy OP rendszer nélkül még ezt néztem:
https://www.mediamarkt.hu/hu/product/_asus-tuf-gaming-f…

Nem szeretnék feltétlenül vásárolni, egyszerűen szembejött velem a reklám, és ránéztem, szóval ha úgy találja valaki hogy ezek gagyik, akkor nem fogom megvenni.
De nagyon nagoyn hálás lennék ha valaki egy kicsit tudna valamit mondani ezzel kapcsolatban, mert nem szeretném hogy becsapjanak(becsapjam saját magam, hogy valami jót veszek :D) KÖSZI előre is!

3 hozzászólás
Hirdetés