Gabo_SFF KU karca


Gabo_SFF KU>!
Fantasy

Hamarosan érkezik Az utolsó kívánság nagy sikerű folytatása, A végzet kardja! Ennél a kötetnél is megtartottuk Kellermann Viktória fordítását, de új szerkesztést és korrektúrát kapott a könyv, valamint egy remek borítót Tikos Pétertől. A novelláskötet február második felében fog megjelenni, a harmadik rész pedig márciusban.
30% kedvezménnyel előrendelhető: https://www.gabo.hu/hu/fantasysci-fi/2692-andrzej-sapko…

Fülszöveg:
Geralt a vajákok közé tartozik: mágikus képességeinek köszönhetően, amelyeket hosszan tartó kiképzése és egy rejtélyes elixír csak még tovább csiszolt, zseniális és könyörtelen harcos hírében áll. Ugyanakkor nem hétköznapi gyilkos: célpontjai vérszomjas szörnyetegek és aljas fenevadak, amelyek mindenütt hatalmas pusztítást végeznek, és megtámadják az ártatlanokat. A birodalmat járva azonban fokozatosan ráébred, hogy bár prédái egy része kétségtelenül elvetemült szörnyeteg, mások azonban bűn, ármány vagy egyszerű ostobaság áldozatai.

Andrzej Sapkowski 1948-ban született Lengyelországban. Hazája egyik leghíresebb és legsikeresebb szerzőjének számít. A World Fantasy Életműdíjjal kitüntetett szerző Vaják-sorozatával nemzetközi sikert aratott, könyvei alapján képregények és számítógépes játékok is készültek, 2019-ben pedig a Netflix forgatott belőlük sorozatot Henry Cavill főszereplésével.

Kapcsolódó könyvek: Andrzej Sapkowski: A végzet kardja

Andrzej Sapkowski: A végzet kardja

Kapcsolódó alkotók: Andrzej Sapkowski

87 hozzászólás
Hirdetés