Fumax KU karca


Fumax KU>!

Szolgálati közlemény és hálaadás
Elindult a karácsonyi szezon, mi is a bőrünkön érezzük. Ezzel kapcsolatban egy kéréssel fordulunk hozzátok: kérjük, hogy a megrendelésekkel kapcsolatban legyetek belátással és türelemmel! Rengeteg telefont és emailt kapunk, miközben a webshopos kollégák mellett szinte a komplett szerkesztőség a webshopon beérkezett rendelésekkel foglalkozik egész nap – így sajnos bár tényleg nagyon örülünk a figyelmeteknek, amivel megtiszteltek minket, ezen a ponton az egyéb funkció nélküli érdeklődések ismét csak azt akadályozzák, hogy időben megkapja mindenki az általa rendelt köteteket. (Akinek tényleg valami elintéznivalója van, és nem csak érdeklődni szeretnének, azok természetesen keressenek bizalommal!)
Azoknak, akik utalással fizettek: amennyiben elutaltad az összeget a megadott számlaszámra, azt egészen biztosan meg is kapjuk – erről külön visszajelzést nincs kapacitásunk küldeni. Ha nem kapjuk meg huzamosabb ideig, akkor úgyis jelezzük feléd.
Köszönjük szépen a hatalmas rendelésmennyiséget, ami az elmúlt pár napban beáramlott hozzánk – minden várakozásunkat felülmúltátok, óriási örömet okoztatok vele. Jár a pacsi!