Spaceman_Spiff IP karca


>!
Spaceman_Spiff IP

November 30-án öt kerekasztal-beszélgetés lesz a Bem moziban, mindegyiknek köze van a fantasztikumhoz, de nem csak azokhoz szólnak, akik szeretik a sci-fit vagy a fantasyt.
Szól majd beszélgetés azokhoz, akik szerettek vagy szeretnek szerepjátékozni, tudják, mi az a d20, vagy kíváncsiak, hogyan lehet kiszakadni a mi ismert valóságunkból egy papírlap és egy dobókocka segítségével.
Szól majd beszélgetés azokhoz, akik valami mást is látni akarnak maguk körül, nem csak a fehér ember világképét, akiket érdekel egy múltját és jelenét kereső csoport, akik maguk is elgondolkodnak, hol van az egyes népeknek, etnikumoknak a helye a XXI. századi kultúrában.
Szól majd beszélgetés azokhoz, akiket vonzanak a furcsaságok, akik sokat töprengtek már azon, mi az ember, mik a fizikai test határai, és mi van azokon a határokon túl.
Szól majd beszélgetés azokhoz, akik kíváncsiak, hogyan is nézett ki a könyvkiadás a rendszerváltás előtt, milyen volt a „széllel szemben” lavírozni a kultúrpolitikában, és mi kellett ahhoz, hogy egy egész zsáner megerősödjön idehaza.
Szól majd beszélgetés azokhoz, akik látják, mennyire nem egyforma férfiak és nők helyzete a világunkban, akik ismerik az elnyomás formáit vagy sejtik, mennyire káros lehet mindenkinek, ha egyesek kevesebbet érnek a társadalom szemében, mint mások.
Röviden: szólnak majd beszélgetések mindenkihez, aki kíváncsi arra, amit nem ismer, vagy többet szeretne tudni arról, amit igen, aki kíváncsi más perspektívákra és érdekli, merre gondolhatjuk tovább azt, ami most van.
III. Világok Találkozása: https://moly.hu/esemenyek/iii-vilagok-talalkozasa-vita

Hirdetés