Fumax KU karca


>!
Fumax KU
Sci-fi

Mivel mostanában nem igazán találunk olyan új sci-fi írókat, akiket méltónak tartunk rá, hogy bemutassunk nektek, így addig is, amíg várunk rá, hogy befusson valami érdemleges könyv, igyekszünk majd képregényekkel is pótolni a műfajban támadt űrt. Ez is belejátszott, hogy szerződést kötöttünk a legpatinásabb sci-fi magazin, a 2000AD képregényeinek kiadására, és nyilván tőlük a zászlóshajónak szánjuk a legismertebb képregényüket, az immár több mint negyven éve heti rendszerességgel futó Dredd bírót.
A most megjelent első Dredd kötetünkbe olvashattok most bele:
https://fumax.hu/gyorskereses.html…
A kötetet többen rajzolták, a beleolvasóban lévő nyitósztorit Paul Davidson. Mivel Dredd világába egyetlen kötet, ami ez egyik legújabb, ami megjelent kint is belőle, csak egy nagyon pici betekintést enged, bízunk benne, hogy támogattok minket, és így akár már a korai szakasztól kezdve majd bemutathatjuk nektek ezt a különleges univerzumot.
A nagyalakú, keménytáblás kötet mindkét verziója előrendelhető a megjelenésig. A limitált verzió szokás szerint csak nálunk és a Trillian Képregényboltban lesz kapható.

Kapcsolódó könyvek: Michael Carroll: Judge Dredd: Dredd bíró – Minden birodalom elbukik

Michael Carroll: Judge Dredd: Dredd bíró – Minden birodalom elbukik
Hirdetés