Kossuth_Kiadói_Csoport U karca


Kossuth_Kiadói_Csoport U>!
Megjelenésre várva

—MEGJELENT!—
Meik Wiking
Az emlékteremtés művészete
Hogyan őrizzük meg a boldog pillanatokat

Rendeld meg 20% kedvezménnyel:
https://www.kossuth.hu/adatlap/konyv/5082/az-emlekterem…

Némelyik nap csak úgy tovatűnik anélkül, hogy bármi nyomot hagyna, de vannak olyan napok, amelyekre egész életünkben emlékszünk.

Emlékszel az első csókra? A legfinomabb ételre, amit valaha kóstoltál? Vagy a frissen nyírt fű illatára egy verőfényes nyári napon?

Ha valami ingerli az érzékszerveinket, ha igába fogjuk az első élmények erejét, ha tudatosítjuk magunkban érzéseinket és érzelmeinket, valószínűleg sikerül megőrizni a boldog emlékeket.

De milyen összetevők alkotják ezeket a boldog emlékeket? Miért van az, hogy egy dallam, egy illat, egy íz vissza tud minket röpíteni valamihez, amiről azt hisszük, rég elfelejtettük? Meg lehet tanulni, hogyan alkossunk boldog emlékeket, és hogyan őrizzük meg ezeket mindörökre?

A boldogságkutatás eredményeit felhasználva Meik Wiking erre tanítja meg olvasóit. Adatok és naplók, interjúk és globális felmérések, tanulmányok és pszichológiai kísérletek eredményeire támaszkodva ez a könyv megmutatja, hogyan készíthetünk tökéletes pillanatokat, olyanokat, amelyekre életünk végéig emlékezni fogunk. Olyanokat, amelyek átformálják énünket.

Kapcsolódó könyvek: Meik Wiking: Az emlékteremtés művészete

Meik Wiking: Az emlékteremtés művészete

Kapcsolódó alkotók: Meik Wiking