Marcsi P karca


Marcsi P>!
Nyerj könyvet!

|Nyereményjáték
https://moly.hu/kihivasok/legy-te-is-sherlock-holmes-vol-10 (plecsniért)

Kedves Visszatérő és Újonnan Jelentkezett Molyok!

– Bekukacoltuk az eddigi 506 jelentkezőt!
– Először is köszönjük a Régieknek, hogy újra játszanak velünk és üdvözlet az Újaknak, reméljük tetszeni fog a játék és meg tudunk felelni az elvásásoknak! :)
– A megfejtésre egy hét áll rendelkezésetekre, azaz november 10-én éjfélkor zárul a forduló. Ezután, már sajnos nem tudjuk elfogadni a megfejtéseket.
– Idén is egy Google űrlapot kell kitölteni (az unalmas ismertető után található :D). Aki ide írja kommentben a választ, AZONNAL ki lesz zárva!
– Ha leadtad a válaszokat, nyugodtan szűrd a karcot. Rengetegen jelentkeztetek, ami egyenesen arányos a sok hozzászólással is. Ha közérdekű információnk van, Mindenkit kukacolni fogunk, aki részt vesz a kihíváson, vagy már leadta a válaszait!
– Ne feledjétek, a játék végén legalább 12 helyes válasznak kell lennie, szóval alaposan járjatok utána a válaszoknak, mert utólag nem fogadunk el módosítást! Aki mind a 15 kérdésre jó választ ad, KÉTSZER kerül bele a virtuális kalapunkba! És a nyeremény? Természetesen egy könyv a két nyertes kívánságlistájáról! (A kívánságlista nem kötelező, ha Te vagy a szerencsés egyeztetünk még, honnan válogathatunk!)
– Ha valamelyik nem ugrik be elsőre, másodikra, harmadikra, kérjetek segítséget a Google-től vagy legyetek kreatívak… khmm… nah tudjátok! De mindenkit megkérünk, ne itt “sugallja” a megfejtést!!! SEMMI KEDVENC KÖNYV/ÍRÓ, MOST OLVASOM, TEGNAP FEJEZTEM BE!!!
– Ha nem vagy biztos benne, hogy sikeresen leadtad a választ, inkább töltsd ki újra. 506 jelentkezőnél Mindenkinek keresgélni a válaszait nagyon nehéz. Inkább a végén szűrünk a több válasz közül (Az utoljára küldött választ fogadjuk csak el!).

Idén is próbáltunk széles palettáról válogatni, de természetesen, így is lehetnek olyan könyvek, amelyet nem olvastatok, így nehéznek érezhettek. Arra kérnénk Mindenkit, ne bonyolítsa túl, általában a legegyszerűbb a jó válasz. Szeretnénk megfelelni mind az 506 jelentkezőnek, de nyilvánvalóan lehetetlen, így csak egyezzünk meg annyiban, hogy élvezzétek a játékot! :)

Űrlap:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSejVHgLz7p0-Fk…

Jó Nyomozást Mindenkinek!
@Lanore és @Marcsi

80 hozzászólás