Agave_Könyvek KU karca


Agave_Könyvek KU>!
Megjelenésre várva

Pierce Brown: A sötétség kora
megjelenés: november 28.

Hamarosan elkezdjük tördelni a Vörös lázadás saga ötödik részét! Sajnos nagyon későn kaptuk meg a kéziratot, ezért sokáig kétséges volt, hogy meg tud-e még idején jelenni A sötétség kora, azonban a fordító-szerkesztő-korrektor csodahármasunk – név szerint: Török Kriszti, Héjja Edit és Bobály Icu – az elmúlt hónapokban éjt nappallá téve dolgozott azon, hogy ez megvalósuljon. Szóval, ez az ő nagy diadalmenetük, minden dicséret őket illet. :) Ádám pedig mondhatni hozta a szokásos kiváló borítót, nagyon elégedettek vagyunk a végeredménnyel.

Mindenképp felkerül még ebben a hónapban a könyv előrendelésbe, a gigantikus terjedelme miatt viszont elképzelhető, hogy két kötetbe kell szednünk majd, ezt a tördelés befejeztével fogjuk látni. Az előzetes becslések alapján egy ~900 oldalas könyvre lehet számítani, ami egyébként odakint már bizonyított, teljesítette az előző kötet ígéreteit, úgyhogy vélhetően sok olvasónknak ez lesz a tökéletes karácsonyi ajándék. :)

Kapcsolódó könyvek: Pierce Brown: Vörös lázadás · Pierce Brown: Arany háború · Pierce Brown: Hajnalcsillag · Pierce Brown: A káosz évei · Pierce Brown: A sötétség kora I-II.

Pierce Brown: Vörös lázadás
Pierce Brown: Arany háború
Pierce Brown: Hajnalcsillag
Pierce Brown: A káosz évei
Pierce Brown: A sötétség kora I-II.
18 hozzászólás
Hirdetés