Nienna001 P karca


>!
Nienna001 P
Bookhaul, avagy mutasd a havi szerzeményed!

Szeptemberben Régiségvásárba mentem, 17 könyvet 3300 Ft-ért. Ráadásul alkudtam. Teljesen ártatlanul: https://moly.hu/karcok/1325915.

Volt egy Líra akció, ahol 50+%-al szereztem könyveket. Egy nagyobb Könyvudvar rendelés is bejött, ahol nyolc könyv jutott hozzám összesen 5600 Ft-ért. A Régikönyvek rendelés is befutott a Goldenlane könyveimmel, ami aug 10-től szept 2-re ért hozzám… Már augusztusban kifizettem, csigavonaton jöhetett. El is ment a kedvem jó időre a Régikönyvektől. -.- Viszont szép állapotban ideért, így erre nincs panaszom :)

Kaptam ajándékba 5 könyvet, ebből egy PIF ajándékozás (Fény Sebestyén), kettő az unokatesóm szülinapi ajándéka – Kapcsoskönyv, Altatódal – (júliusban volt a szülinapom, csak azóta most találkoztunk először), és még kaptam @Szürke_Medve -től két könyvet. Az Utánam srácokat szeptember 14-én, Miskolcon, a Fazola napokon egy árustól. Az Élet a régi Magyarországont pedig másnap. Ennek az a sztorija, hogy azt hittem, hogy megtaláltam egy évek óta elveszett könyvemet (https://moly.hu/karcok/1329812), a fájó igazság viszont az, hogy az nem az én könyvem volt. Hanem a kisebbik tesómé, akitől jutányos áron megvette a medvém ajándékba. :) Tényleg féláron. :)

Egyik könyvemet se bánom :) De most már meg kell fogni a könyvvásárlásokat és csak a „muszáj” könyveket beszerezni. Pl: ilyen lesz majd Terry Pratchett új könyve, On Sai-tól bármi, ami megjelenik, illetve még nagyon várt a novemberi megjelenésű Rizsporos hétköznapok. De hát ki tudja, még befuthat valami nagy akció, ami felborítja a terveket.

Kapcsolódó könyvek: Antoine de Saint-Exupéry: A kis herceg · Kertész Erzsébet: Vilma doktorasszony · Louis Sachar: Stanley, a szerencse fia · Petőfi Sándor: Az apostol · Zrínyi Miklós: Szigeti veszedelem · Arthur Herzog: Hőség · Johan Huizinga: A középkor alkonya · Romhányi József: Szamárfül · Margit Sandemo: Varázslat · James Harpur: Megszentelt tájakon · Gyurgyák János – Környei Anikó – Saly Noémi (szerk.): Élet a régi Magyarországon · Christina Hopkinson: A 20. század · Kristó Gyula: A rozgonyi csata · Walter Kramer: A messzeség titkai · Daniel Gimeno (szerk.): Inkák és az andoki kultúrák · François Trassard: Hétköznapi élet a görög aranykorban · Arany János: Kapcsos könyv · Horkay Hörcher Ferenc: A gentleman születése és hanyatlása · Boris Dänzer-Kantof: Magánélet Napóleon korában · Szabóné Debreceni Erzsébet – Veres László: Ázsia · Sarah Dessen: Altatódal · Peter Abrahams: Az emberi test · Alessandro Baricco: Don Giovanni · Kertész Erzsi: Dalia és Dália · Sudár Balázs (szerk.): Magyarok a honfoglalás korában · Fehér Béla – Szécsi Noémi: Hamisgulyás · Petkes Zsolt (szerk.): Honfoglalók fegyverben · J. Goldenlane: Holdnak árnyéka · Halmai László: Miskolc Portfolio · J. Goldenlane: Csillagok szikrái · Kertész Erzsi: Fény Sebestyén · Pach Zsigmond Pál: Szürkeposztó, szűrposztó, szűr · Utánam, srácok! · Kaba Eszter (szerk.): Háborús mindennapok – mindennapok háborúja · Ortvay Tivadar: Pozsony város utcái és terei – Óváros · Ortvay Tivadar: Pozsony város utcái és terei – Újváros

Antoine de Saint-Exupéry: A kis herceg
Kertész Erzsébet: Vilma doktorasszony
Louis Sachar: Stanley, a szerencse fia
Petőfi Sándor: Az apostol
Zrínyi Miklós: Szigeti veszedelem
Arthur Herzog: Hőség
Johan Huizinga: A középkor alkonya
Romhányi József: Szamárfül
Margit Sandemo: Varázslat
James Harpur: Megszentelt tájakon
Gyurgyák János – Környei Anikó – Saly Noémi (szerk.): Élet a régi Magyarországon
Christina Hopkinson: A 20. század
Kristó Gyula: A rozgonyi csata
Walter Kramer: A messzeség titkai
Daniel Gimeno (szerk.): Inkák és az andoki kultúrák
François Trassard: Hétköznapi élet a görög aranykorban
Arany János: Kapcsos könyv
Horkay Hörcher Ferenc: A gentleman születése és hanyatlása
Boris Dänzer-Kantof: Magánélet Napóleon korában
Szabóné Debreceni Erzsébet – Veres László: Ázsia
Sarah Dessen: Altatódal
Peter Abrahams: Az emberi test
Alessandro Baricco: Don Giovanni
Kertész Erzsi: Dalia és Dália
Sudár Balázs (szerk.): Magyarok a honfoglalás korában
Fehér Béla – Szécsi Noémi: Hamisgulyás
Petkes Zsolt (szerk.): Honfoglalók fegyverben
J. Goldenlane: Holdnak árnyéka
Halmai László: Miskolc Portfolio
J. Goldenlane: Csillagok szikrái
Kertész Erzsi: Fény Sebestyén
Pach Zsigmond Pál: Szürkeposztó, szűrposztó, szűr
Utánam, srácok!
Kaba Eszter (szerk.): Háborús mindennapok – mindennapok háborúja
Ortvay Tivadar: Pozsony város utcái és terei – Óváros
Ortvay Tivadar: Pozsony város utcái és terei – Újváros
Hirdetés