Merci_Lévai karca


Merci_Lévai>!
AjándékoZóna

Kedves @ReniK!
Tegnap érkezett meg a postára a PIF eseményre rekord gyorsasággal megküldött csomagod, amit ma délután át is vettem, kinyitottam, és azóta nem is jutok szóhoz. Nem viccelek. Nem találom a szavakat.
Az, hogy ennyire személyreszabtad a csomagot számomra, nagyon jól esett. Az apró figyepmességek, a szép papír amivel a dobozt, és a könyvet becsomagoltad, a szalagok, a rajz. Mindent eltaláltál! A leveseket imádom, egy ideig van most belőlük tartalékom, ami szuper, mert jön a rossz idő :D A Kinder tojás és a kinder JOY is szuper, nagyon aranyos vagy hogy figyeltél a kérésemre (a tojásból már falatoztam is egy kicsit, és a játékot is kinyitottam már – soha nem növök fel – és szuper, maci fej meg maci tappancs alakú nyomda volt benne, úgyhogy még a kinder tojást is ügyesen választottad ki!)
A levendulás kristálynak isteni illata van, ne aggódj, nem lőttél félre, nagyon kedvelem a levendulát.
A kulcstartónak is nagyon örültem, kifejezetten szeretem az olyan darabokat amik egy ország vagy város szuvenírei. Egyszer mindenképpen elmegyünk majd Szentesre! ;)
Hát és a 3 sorsjeggyel is hatalmas örömet okoztál, apukámnak is! Együtt lekapartuk őket, és az egyikkel nyertünk 300 forintot :D nem robbantottunk bankot, de mi a kaparászást is élvezzük mindig szóval a nyeremény már csak hab a tortán.
Oh, hát és a könyv(ek)!! Nagyon örülök nekik, a Szívességből szerelem már régóta érdekel, most amúgyis valami könnyedre vágyom, amint lesz időm a suli mellett, nekikezdek ^^
A Mopsz-os könyvre pedig nincsenek szavak, annyira édes! Azóta azt lapozgatom, és egyre jobban vágyom egy kis mopsz-ra :D
A végére hagytam a kedvenceimet, mert bár az egész csomagot imádtam, azért van valami (vagy valamik) amik egy kicsit jobban elnyerték a szívem, és azok természetesen a Jóbarátok-os könyvjelzők! Hihetetlenül megörültem, mikor megláttam őket, annyira eszméletlenül királyak, hogy hihetetlen!! Csak nem saját gyártmány? :)
A kis leveled is extra cuki volt, a csomag is abszolút szerelem de ha nem is lenne az, a levélkéd mindenért kárpótolna, ahogy írtad is. Egyébként nem volt igazad, nagyon szépen rajzolsz!!
Sok szép csomagot kaptam már itt a molyoktól, de ez biztosan az egyik legszuperebb, legszemélyreszólóbb közülük, nagyon hálás vagyok! Nagyon szépen köszönök mindent, remélem, egyszer én is viszonozhatom :) <3

https://drive.google.com/file/d/1uHIHZAt3LR31irbDdM2NIt…
https://drive.google.com/file/d/11hdgLDcYk_hV71OwZLUIeL…

Kapcsolódó könyvek: Mopsz · Kasie West: Szívességből szerelem

Mopsz
Kasie West: Szívességből szerelem
6 hozzászólás
Hirdetés