ReniK P karca


ReniK P>!
AjándékoZóna

Kedves @Plaszi!

A mai napon, ebéd után kézbesítették a < @Lanore által szervezett, PIF ajándékozás – ismét :) -re> összeállított csomagodat. (*_*)
Fantasztikus, valóban személyre szabott dolgokat tettél a nekem szánt dobozba. Bár a külső csomagolás éppenhogy túlélte a szállítást, a belsejében elrejtett ajándékoknak szerencsére nem esett baja.

Méghogy reméled „hasznos lesz néhány eleme a csomagnak”? Mi az hogy! XD
Khmm …
… a mogyoróknak azóta már annyi. (^_^)" A wasabist ismertem/szeretem, a sajtoshoz most volt szerencsém elsőre, de jó cucc az is.

Remélem a nagy zöldülés nem ártott meg a kiskutyádnak? Nem tudom milyen lehetett az 1.0-s csomag, de tuti az is tele volt szuper dolgokkal. A hálós szütyő pont jókor érkezett hozzám (már a bevásárló táskába van eltéve, a következő alkalommal fel lesz avatva): így tudok vinni egy prototípust a varrónőmnek, hogy továbbiakat készítsen még nekem.

És ezeket még megfejelted egy manhwa-sorozat első részével, elősegítve ezáltal, hogy a nem is titkolt könyves vágyam mihamarabb beteljesüljön. \(^_^)/
A könyves szütyőkére meg csak egy szót tudok írni: CSODA.

Kedves Adrienn.
Nagyon szépen köszönöm, hogy ekkora gondot fordítottál a csomagom összeállítására, minden betalált, mindennel megvagyok elégedve. Remélem te is hasonlóan szép ajándékot fogsz kapni, de hidd el: a tiéd lesz akkor is számomra a Nr. 1.

Reni

Ui.: a postás nénit tartsd meg. (^_~)
Ui. 2. : a színes ceruzák is nagyon bejöttek.

Kapcsolódó könyvek: Jun Mi-Kjong: A vízisten menyasszonya 1.

Jun Mi-Kjong: A vízisten menyasszonya 1.
2 hozzászólás
Hirdetés