mspepe karca


>!
mspepe
Mit olvassak?

Sziasztok!
Nem teljesen mit olvassak, inkább mit ajánljak/mit vegyek ajándékba, és kifejezetten olyat keresek, ami a könyvhétre jelenik meg (de legalábbis tuti kapható lesz kint).
Szóval, barátom megígérte, hogy kijön velem szétnézni, viszont cserébe kér egy könyvet, nekem viszont fogalmam sincs, hogy mi lesz, meg amúgy is most eléggé a skandináv krimikbe ástam bele magam, azt meg neki nem adnék.
Amit keresek: lehetőleg magyar szerző regénye, fantasy/krimi/sci-fi csak mértékkel, inkább történelmi (azon belül Anglia és a 18-19-20. század nagy kedvence), és lehetőleg nem féltégla (szóval olyan 2-300 oldalast keresek) . Jelenleg Harry Potter 7-et olvas, de vagy egy féléve, mert az egyetem mellett nincs sok ideje rá, amúgy egyik kedvence Máraitól A gyertyák csonkig égnek, de itt megnézhetitek, miket olvas (egy csomó szakkönyv meg templomokról szóló van köztük, de azok most irrelevánsok, légyszi, ilyen témában ne ajánljatok): https://moly.hu/tagok/blubb/olvasmanylista
Ami még lényeges, hogy építésznek tanul, de semmiképp nem akarok szakkönyvet, viszont ha valahogy megjelenik az építészet a történetben, az mezei pirospont.
Ja, és inkább többtételes listát szeretnék összeszedni vasárnapig, hogy válogathasson, úgyhogy nyugodtan ajánljatok többet :)
Előre is köszi az ajánlásokat!

8 hozzászólás
Hirdetés