Mira_Sabo I karca


>!
Mira_Sabo I
Mira Sabo

Helló kedves kitartó olvasóim! Úgy döntöttem, itt az ideje, hogy bevonjalak benneteket az új könyvem előkészületeibe. Tudjátok. NEKTEK írok. Még akkor is, ha el-eltűnök néha. Mert bármennyire is szeretné az író, ignorálni az olvasók véleményét, nem teheti meg. Önteltség lenne azt állítani, minden vágyatokat ismerem. Dehogy… Mira Sabo írónő vagyok és épp új történetemen dolgozom, ami a Birtoklás-trilógia kibővített változata, másik szemszögből. Rendhagyó módon, csupa olyan sztorival, ami kimaradt az első sorozatból. Mostanság, 100 EZER szó van mögöttem, az új regény kapcsán, amit persze úgy alakítottam, hogy izgalmas legyen, élményt nyújtson, egy olyan ember szavaival, aki oly sok érzelmet váltott ki belőletek. De most már, rátok van szükségem. Unom már, az egoista Tamássy szavait hallgatni. Konkrétan, a TE véleményed érdekel, aki ezt most olvassa! A kérdésem pedig az, hogy mi lenne, amit semmiképpen nem hagynál ki, a trilógia másik szemszögéből? Mi az, ami feltétlenül izgatja, kiéhezett fantáziátokat? Szerintetek Szófia, Áron, vagy Zsolt az igazi főszereplő? Mi a fő tulajdonsága a főszereplő karakterének, amit legjobban kedveltek benne és mi az, amit nem? Ja és még egy‼️‼️Mi az, amit gyűlölsz, amikor egy regényt, másik szemszögből is elolvasol? Egyáltalán, miért olvasod el?
Nem leszek hálátlan. Ha írsz, legalább 10 összetett mondatot, erről, egy hónapon belül és tudatod velem, az e-mail címed és a telefonszámod, (mindkettő szükséges) egy privát üzenetben, én elküldöm neked, az új regényem első fejezetének linkjét. IGEN, JÓL HALLOTTAD!!! Természetesen akkor, amikor már nyomdakész, de sokkal előbb láthatod, mint bárki és a megjelenésről is értesítést küldök neked.

Kapcsolódó könyvek: Mira Sabo: Amíg kinyílik a szemünk · Mira Sabo: Amíg kijutunk a fényre · Mira Sabo: Amikor elszabadulnak az indulatok

Mira Sabo: Amíg kinyílik a szemünk
Mira Sabo: Amíg kijutunk a fényre
Mira Sabo: Amikor elszabadulnak az indulatok

Kapcsolódó alkotók: Mira Sabo

7 hozzászólás
Hirdetés