Valcsa  karca


>!
Valcsa
Könyvespolcok

Ezredik karcom – nem is szólhatna jobb témáról, mint hogy április végén megérkeztek az új könyvespolcaink. :) Egy álmom vált valóra (már kb. 80%-ban), mindig is erre vágytam, hogy egy teljes falat elfoglaló, összefüggő könyvespolcom legyen, ahol az összes könyvem elfér majd, és itt lesz 1 helyen. :)
Hát, majdnem összejött, de már most mérhetetlenül boldog vagyok. :))

Itt egyelőre csak az újabb kiadású, leginkább szórakoztató irodalmi regények kaptak helyet (és egyes kiadóktól nem is mind – van ami a hálószobai polcokon van még. És egyelőre biztosan ott is marad – Harry Potter és SzJG könyvek, Éhezők viadala, és még jó pár sorozat és sok egyéb kedvenc könyv).
A teljespolcos-fotók még a kezdeti időszakban készültek, azóta picit már változott a helyzet – a közeli fotókon látszik, hogy most milyen a csoportosítás. :) Tudom, a szerző és szín szerint rendezők ettől a látszólag kaotikus elrendezésmódtól frászt kapnának, én viszont megrögzötten kiadó szerint rendezve szeretem tárolni a könyveimet (és bizony a mütyüröktől is agybajt kapok, úgyhogy nem pakolok eléjük semmit). Ez alól csak azok a szerzők jelentenek kivételt, akiktől sok könyvem van, ezeket a jobb szélső polcon helyeztem el (Lőrincz L. László, Agatha Christie, Gerald Durrell és Stephen King).

Sokat fog még formálódni, ebben biztos vagyok (tervben van ugyanis egy 4. polc is, hogy ami ezekre nem fért rá, és még elszórtan van a lakásban, azokat is ide tudjam pakolni, legalább nagyrészt, ha nem is mindet), de jelen pillanatban egyelőre ilyen. :)

https://photos.google.com/share/AF1QipOJHLR2NlCjRkfOm_l…

14 hozzászólás
Hirdetés