DeltaVision KU karca


>!
DeltaVision KU
Megjelenésre várva

Könyvfesztivál – előrendelések

Tíz nap múlva kezdődik a 26. Nemzetközi Könyvfesztivál, ahol a B épületben, a már évek óta megszokott helyünkön találtok bennünket (ezt idén B53-as standnak hívják, lásd a mellékelt térképet). A rendezvényre a jól bejáratott akciókkal készülünk, 2+1 (két könyv mellé egy harmadikat választhattok ingyen), 3+2, 4+3 és 5+5 konstrukciókkal várunk benneteket. Aki nem akar vagy nem tud kilátogatni a helyszínre, azok az új könyveinket előrendelési kedvezménnyel vásárolhatják meg webáruházunkban, mostantól.

Érkezik kedvenc mágusunk A Dresden-akták negyedik könyvében (Jim Butcher: Nyárlovag), az évek óta várt új Korongvilág regény (Terry Pratchett: Rémes regiment), belekezdünk a gigantikus Shannara történetekbe (Terry Brooks: Shannara Kardja), ott lesz az új Ködszerzet (Brandon Sanderson: Az Elmúlás Pántjai) és Nemzetközösség Univerzum űroperájának újabb ciklusa (Peter F. Hamilton: Álmodó Üresség).

Bár némelyik történet igen komoly terjedelmű, de az összes könyv egy kötetben érkezik, beleértve a 700 oldal feletti Üresség-trilógia első részét, vagy a majd' 800 oldalnyi Shannarát.

Ráadásként, A szélhámos és a varázsló nemrégiben történt megjelenése kapcsán, sokunk nagy kedvence, J. Goldenlane a szombati napon, 12.00 és 13.30 között dedikál.

Termékoldalak, kedvezményes előrendelések:
http://www.deltavision.hu/konyvkatalogus/

Kapcsolódó könyvek: Jim Butcher: Nyárlovag · Terry Brooks: Shannara Kardja · Terry Pratchett: Rémes regiment · Brandon Sanderson: Az Elmúlás Pántjai · Peter F. Hamilton: Álmodó Üresség

Jim Butcher: Nyárlovag
Terry Brooks: Shannara Kardja
Terry Pratchett: Rémes regiment
Brandon Sanderson: Az Elmúlás Pántjai
Peter F. Hamilton: Álmodó Üresség

Kapcsolódó alkotók: Terry Brooks · Peter F. Hamilton · Terry Pratchett · Brandon Sanderson · Jim Butcher

10 hozzászólás
Hirdetés