Magistra_Könyvkiadó KU karca


>!
Magistra_Könyvkiadó KU
Könyvfesztivál

Kedves Molyok!

Szeretettel, jó könyvekkel, programokkal és kedvezményekkel várunk Benneteket idén is a Magistra Kiadó standján (B épület galéria, G 11. sz. stand)!

A történelem iránt érdeklődőket várjuk április 27-én 14 órakor a Lázár Ervin terembe, ahol egyik könyvfesztiváli újdonságunkat, Thomas Sandkühler „Adolf H. – egy diktátor életútja” című, kimondottan a fiatal korosztálynak szánt, de minden korosztály számára ajánlható könyvét mutatjuk be a szerzővel beszélgetve. A bemutató után Sandkühler professzor szívesen beszélget az érdeklődőkkel és dedikálja is a könyvét, amelyet Ti, Molyok, 50% kedvezménnyel vásárolhattok meg, ha bemondjátok a vásárlásnál, hogy Molyok vagytok.

A komoly téma mellett egy sokkal könnyedebb újdonság: Rita Falk bajor krimisorozata folytatódik, Franz Eberhofer negyedik nyomozása „Grízgaluska affér” címmel jelenik meg a Könyvfesztiválra. Természetesen az eddig megjelent kötetek is ott lesznek a kínálatunkban, és Molyoknak természetesen a „Grízgaluska affér” árából is jár az 50% kedvezmény.

Két további dedikálásra is várunk Benneteket: április 26-án pénteken 15 órától Illés György dedikálja „Holdkóros a fejemben” és „Az orosz titok” c. könyveit, április 27-én szombaton délelőtt 11 órától pedig Dési Péter dedikálja nagysikerű „Kisdobos becsületszavamra” c. kötetét.

Egy további különlegesség csak nálunk: Bálint György ("Bálint gazda") 2002-ben megjelent „Keserédes éveim” című önéletírásának utolsó példányai várják gazdájukat. Bálint gazda egyébként dedikál is a Könyvfesztiválon, a Kossuth Kiadó standjánál. A nagyon korlátozott példányszámra tekintettel nem árt előzetesen lefoglalni a könyvet!

Végezetül még egy kedvezmény: régebbi megjelenésű könyveinket egységesen 990,- Ft-os áron vásárolhatjátok meg!

Gyertek, várunk szeretettel!

Kapcsolódó könyvek: Bálint György: Keserédes éveim · Dési Péter: Kisdobos becsületszavamra · Thomas Sandkühler: Adolf H. · Rita Falk: Grízgaluska affér

Bálint György: Keserédes éveim
Dési Péter: Kisdobos becsületszavamra
Thomas Sandkühler: Adolf H.
Rita Falk: Grízgaluska affér

Kapcsolódó alkotók: Illés György · Bálint György · Dési Péter · Thomas Sandkühler

2 hozzászólás
Hirdetés