Arte_Tenebrarum_Könyvkiadó KU karca


>!
Arte_Tenebrarum_Könyvkiadó KU
Megjelenésre várva

MEGJELENIK február 15-én!

Gabriel Wolf – A halhatatlanság hullámhosszán (sci-fi regény e-könyvben és papírkönyvben)

fülszöveg:
Az amerikai kormány már régóta rádióhullámokkal befolyásolja a lakosság tudatalattiját. Az emberek közel egy évszázada agymosásnak vannak kitéve, és emiatt teljesen másnak látják a világot: szebbnek, gazdagabbnak, ahol van értelme élni, dolgozni, és akár még hinni is.
Kár, hogy a Bibliát is csak az amerikai állam találta ki a hatvanas években. A több ezer éves ezzel kapcsolatos történelem is csak az agymosás része. Az emberek pedig már nem látják a fától az erdőt, na meg a születésükkor arcüregükbe csavarozott kivetítőtől sem, ami folyamatosan fals képet vetít eléjük.
Mindössze csak egy maroknyi ember van a Földön, akik részben veleszületett, részben tanult képességük miatt ellenállnak az agymosásnak:
„Rezisztenseknek” hívják őket. Tony és Julie mindketten azok. Szerencsejátékból élnek. Nem azért, mert szerencsések, hanem mert a balszerencse is csak egy kormány által kitalált fogalom, hiszen a valóságban bárki bármikor nyerhet. Tonyék tudják ezt, és ki is használják. Mások számára úgy tűnik, hogy manipulálják a valóságot, pedig valójában csak nem törődnek a hazugsággal, amiben a többiek élnek. Azáltal, hogy nem kötik őket az államilag kitalált balszerencse korlátai, állandóan nyernek.
Van is szükségük a pénzre, mivel képességük miatt a kormány hajtóvadászatot indít ellenük. Azért akarják őket elhallgattatni…
…mert nemcsak, hogy látják a valódi világot, de mindenki másnak is meg akarják mutatni!
Vajon a rezisztensek segítségére lesz-e Cortex, a koponyaálarcos hacker, vagy valójában ellenük dolgozik? Továbbá mire számíthatnak dr. Wolftól, a visszavonult pszichiátertől, aki állítólag látja a jövőt?
Ha Tonyék sikerrel járnának, leleplezhetnék a történelem legnagyobb összeesküvését.
Hacsak a titokzatos Hydra előbb meg nem állítja őket… odalent, az alvilág kapujában.

Nyomtatott könyvben itt lesz elérhető:
https://www.artetenebrarum.hu/termek/a-halhatatlansag-h…

E-könyvben:
https://www.artetenebrarum.hu/termek/a-halhatatlansag-h…

Kapcsolódó könyvek: David Adamovsky: Tudatküszöb · Gabriel Wolf – David Adamovsky: Túl a valóságon · Gabriel Wolf: A hazugok tévedése · Gabriel Wolf: A halhatatlanság hullámhosszán

David Adamovsky: Tudatküszöb
Gabriel Wolf – David Adamovsky: Túl a valóságon
Gabriel Wolf: A hazugok tévedése
Gabriel Wolf: A halhatatlanság hullámhosszán

Kapcsolódó alkotók: Gabriel Wolf

4 hozzászólás
Hirdetés