Agave_Könyvek KU karca


>!
Agave_Könyvek KU
Fantasy

Ed McDonald: Hollóvér
megjelenés: március 7.

Március elején érkezik az Éjszárny folytatása! Ed McDonald nagy sikerű grimdark fantasyje itthon is sok lelkes olvasót talált magának, és akiknek tetszett az első rész, azok biztosan nem fognak csalódni a Hollóvérben sem. Időben négy évvel később járunk már ebben a kötetben, és sok változáson ment keresztül Valengrad városa, olyannyira, hogy épp új hatalom van születőben: a Fénylányként ismert, ragyogásba burkolózó szellem látomásokként jelenik meg városszerte, az őt istenítő szekta pedig egyre nagyobb erő és befolyás birtokába jut. Az eluralkodó káosz megállíthatatlan.

Galharrow és az Éjszárnyak vajmi keveset tehetnek a szekta – vagy a Névtelenek különös parancsai – ügyében, de mikor ismeretlen tettesek feltörik Szarkaláb széfjét, és nyoma vész egy rettentő hatalmú tárgynak, akkor mindent meg kell tenniük, hogy visszaszerezzék. Csakhogy ehhez válaszokra lesz szükségük, márpedig ezekért kénytelenek fejest ugrani a lidércnyomásba: a Kárhozat kellős közepébe.

A Hollóvér terjedelmében kicsit hosszabb lesz az Éjszárnynál, és jobban elmélyülhetünk a világában. Jobban belelátunk Valengradba és a Kárhozatba is (így a mágia is nagyobb szerephez jut), miközben új szereplőket ismerhetünk meg. Ed McDonald lehengerlő stílusban és váratlan húzásokkal bővíti ki és mélyíti el a történetét, így a fantasy rajongóknak már lesz egy tutibiztos olvasmányuk tavasszal.

Az előrendelésre még várni kell, várhatóan január vége felé kerül fel a webshopba.

Kapcsolódó könyvek: Ed McDonald: Éjszárny · Ed McDonald: Hollóvér

Ed McDonald: Éjszárny
Ed McDonald: Hollóvér
38 hozzászólás
Hirdetés