csgabi MP karca


>!
csgabi MP
Merítés

Megjelent a 2018. decemberi Merítés!

Izgalmas eseménynek lehettek részesei a molyok a közelmúltban, ugyanis december 8-án került megrendezésre az Átrium Színházban a 10. Molyszülinap. Találkozások, díjátadó, tombola, tortaverseny – röviden így foglalható össze ez a szombat délután. Akit pedig érdekel bővebben is, mit csináltunk, elolvashatja abban a rovatban, amit @meseanyu és @csgabi közösen állított össze nektek. E havi címlapképünk is ehhez kapcsolódik. Habár a fotópályázat sajnos nem járt sikerrel, @mazsoka-val mi mégis találtunk nektek egyet.

ÍZELÍTŐ NÉHÁNY TOVÁBBI ROVAT TARTALMÁBÓL:
A HatárŐrség ismét jelentkezik határon túli területek irodalmából, íróiból, költőiből csemegézve, @Lipe szerkesztésében. A Kimenő rovatban @csgabi most ugyan kicsit nagyobb hangsúlyt fektetett a fővárosra, de emellett több megye is terítékre kerül. Érdemes beleolvasni, hátha találtok nektek való programokat a következő néhány hétre. A MolyMazsolázó is a szokásos színvonalon jelenik meg ismét, @meseanyu ezúttal is sok-sok remek könyvet ajánl a gyermek- és ifjúsági irodalom kedvelőinek. A hónap külföldi írója rovatban @Timár_Krisztina Kamel Daouddal foglalkozik. Megint jelentkezik a Kötelező-felfedező, @Etike rovata is. A téma most a Szent Péter esernyője.

SZERKESZTŐSÉGI HÍREK
Most nemcsak rossz, de jó híreket is megoszthatunk veletek.
A szerkesztőségből távozott @augumaug és @Ákos_Tóth, hiányozni fognak nekünk; érkezett viszont egy új szerkesztő is közénk, @Lipe, aki a HatárŐrség rovatot vette szárnyai alá. @makitra korábbi rovatát, a Film, színház, muzsikát pedig @Ibanez viszi tovább, a Tudomány mellett, szerkesztőtársunk előző havi távozása után.

A szerkesztők havi ajánlott könyveit az alábbi listán találhatjátok meg:
https://moly.hu/listak/merites-konyvajanlo-osszesitett-lista-2017-szeptembertol

Mindenkinek jó olvasást kívánunk!
https://moly.hu/merites

Hirdetés