K_A_Hikari karca


>!
K_A_Hikari 
Habos Kakaó Olvasóklub

Sziasztok!
Ezt a zónát – valamint a kihívást is – azért hoztuk létre két, szintén könyveket szerető barátnőmmel, hogy népszerűsítsük a (gyermek és) ifjúsági könyveket, illetve azok olvasását.
Hogy mik az ifjúsági könyvek? A moly szerint: Minden olyan könyv, amit 12 év fölöttieknek ajánlanál, vagy nekik íródott. Ha úgy látod, hogy inkább a 7-12 éves korosztály a célközönség, használd a gyermek- és ifjúsági irodalom címkét.

– Havonta lesznek témák, ezeket három opció közül lehet majd megszavazni, végül a legtöbb szavazatot kapó fog érvénybe lépni.
– Minden témához lehet majd könyvet ajánlani, szintén szavazással döntjük el a hónaphoz a három választott könyvet.
FONTOS! Javasolt könyvek. Nyilván fontos szempont, hogy passzoljon a témához, de lenne itt még valami. Mint mondtam, a gyermek és ifjúsági irodalomba ássuk bele magunkat még akkor is, ha felnőtt jelentkezőink lesznek vélhetően túlsúlyban. Szóval mindenképpen olyan alkotásokat nevezzen meg az, aki ajánl könyvet a fordulóhoz, amit nyugodt szívvel odaadna egy 10-12 (maximum 14) évesnek is.
– Bármilyen hasonlóság (esetleg azonosság) más könyvklubbal, nem más, mint a véletlen műve.
– A csapathoz bármikor lehet csatlakozni, az sem baj, ha nem teljesítesz minden hónapot.
– A elolvasott könyvről lehet készíteni blogbejegyzést (amennyiben vezetsz blogot), viszont ide a zónába is nyugodtan karcolhatod a véleményedet.

Jó olvasást és kellemes könyvélményeket kívánunk Mindenkinek :)
A Habos Kakaó Olvasóklub megálmodói

Hirdetés