Galaktika KU karca


>!
Galaktika KU
Akciók! – Metropolis Media

Rendeld meg most 30% kedvezménnyel Michael Walden epikus science-fantasy trilógiáját, az Eshtar-t ingyen kiszállítással!
Az akció CSAK 2018. december 16-23 között érvényes!

link: https://galaktikabolt.hu/termek/eshtar-akcio/

Leigázott távoli galaxisok szenvednek a világ legfélelmetesebb és legkönyörtelenebb lényei, a Férgek elnyomásától. Ők a világmindenség ismeretlen korból származó ádáz urai, akik semmilyen eszköztől nem riadnak vissza, hogy a maguk kedvére formáljanak egész csillagrendszereket, ha kell, kultúrákat, népeket, sőt teljes civilizációkat pusztítva el.

A Földön minderről egyelőre mit sem sejtenek, ahogy a Férgek sem törődnek ezzel a távoli sárgolyóval. Csakhogy pont itt, a galaxis peremvidékén születik meg az a hős, aki végre reményt nyújthat a kíméletlen lények által pusztulásra ítélt civilizációk számára.

Vittorya egyelőre egy teljesen átlagos földi egyetemista, aki imád pasizni és szórakozni, ahogy egy huszonéves lánytól elvárható. Csakhogy történik valami, ami fenekestül felforgatja nemcsak az ő életét, hanem általa a kozmosz világát is.

Ha tetszett Az éhezők viadala és a Dűne, akkor ezt imádni fogod!

2016 Margó-díjra jelölt regény.

Kapcsolódó könyvek: Michael Walden: Eshtar – Első könyv · Michael Walden: Eshtar – Második könyv · Michael Walden: Eshtar – Harmadik könyv

Michael Walden: Eshtar – Első könyv
Michael Walden: Eshtar – Második könyv
Michael Walden: Eshtar – Harmadik könyv

Kapcsolódó alkotók: Michael Walden

Hirdetés