Deidra_Nicthea IP karca


>!
Deidra_Nicthea IP
Könyvesboltban/könyvtárban történt

A lejárat előtti értesítőket minden szépséges reggelen én küldöm ki az olvasóinknak. A Központi Könyvtáréhoz adott válaszok nem hozzám esnek be pedig biztos tök izgik hihihi, de a maradék ~48 könyvtáré igen.

Ilyenkor az történik, hogy kiküldöm a levelet, benne a lejárni készülő könyvekkel, valamint egy miniatűr tájékoztatóval, amiben benne van, hogy egyrészt LEHET online hosszabbítani a könyveket, másrészt meg hogyan.

A legtöbb esetben az olvasók hosszabbítást kérnek, én akkor visszaküldöm ezt a tájékoztató linket, megköszönik, el vagyunk felejtve.

Van, hogy egy hónappal később a megszólításban a nevemmel élnek (tehát küldtem ki nekik már e-mailt), és úgy kérnek hosszabbítást, akkor megint visszaküldöm ezt a linket, megköszönik, és NAGYON REMÉLEM, hogy el vagyunk felejtve.

Nagyon szeretem azokat az e-maileket is, ahol annyit írnak, hogy „köszönöm az értesítést, holnap viszem!”, vagy „ma nem tudtam eljutni, de holnap viszem!” – remek, nem érdekel, de cuki vagy, jár a buksisimi, tényleg, az ilyeneket szoktam szeretni :)))

És akkor van egy-két olyan, amitől dobok egy hátraszaltót, majd lángokat okádva ütöm-verem a billentyűzetet.
– Az e-mail tárgyában ott van az olvasó vonalkódja és kontrollszáma, ami által egyértelműen azonosítani tudjuk a rendszerben. És akkor a kovácsjános úgy gondolja, hogy nem válaszol az értesítőre, inkább ír egy új e-mailt, aláírja kovácsjánosként, én meg találjam ki, hogy most a 1548754346874354574574 darab kovácsjános közül most ő épp melyik. HÁHOGYNE.
– Mikor van nyitva ma a könyvtár? Ettől-eddig, de itt a link, ahol minden info fent van. És holnap? AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRGH
– Az olvasó nem válaszol az e-mailre, hanem csinál belőle egy ESEMÉNYT és azt küldi vissza, és természetesen tizenötpercenként ugat nekem az Outlook, mert az olvasó nem tudja visszacsinálni, így folyton buherálja, amiről nekem állandóan jönnek az értesítések, és itt ülök, és rage-elek, hogy NYUGHADJMÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
– A teszem azt 5-én kiküldött (tehát 6-ára szóló) levélre válaszol mondjuk 12-én, és pattog, hogy deháténeztmárvisszavittemmérvagyokmégbennemindigarendszerbennemakaroktartozástnemakarokfizetni – HAVER. DÁTUM. NÉZZED. BÁÁÁZZEG!
– Ez inkább furi: autoválaszban jön a "köszönöm a kedves levelet, hamarosan válaszolok!!! :))))))))))))) *virágok, szivárvány, erdei tündérek, csillámpor, kiscicák* – még jó, hogy nem a 45. napi perléses felszólítókat küldöm, az aztán kvára kedves… ez amúgy különös kedvencem, ha mondjuk a NAV küld neki e-mailt, akkor arra is ez az autoválasz megy vissza? :) :D

22 hozzászólás
Hirdetés